Hladna pomladna juha s klorelo in ječmenovo travo

Hladna pomladna juha s klorelo in ječmenovo travo

Pomlad je pravi čas za hladne zelene juhe. Obogatimo jih s klorelo ali spirulino, ječmenovo ali pšenično travo. Ob tem je pomembno, da čez dan popijemo veliko vode, da ti dodatki še bolje opravijo svojo nalogo.      Sestavine   ananas špinača avokado meta klorela ječmenova trava dodatek: kokosov čips     Priprava    Operemo špinačo in meto. Olupimo in...
(0)
Veganski browniji s fižolom

Veganski browniji s fižolom

Sestavine: 200g bio azuki fižola od eko-skrnicl.si 90g rastlinskega olja 2 jedilni žlici mletih lanenih semen + 6 jedilnih žlic vode 2 čajni žlički vaniljeve arome 65g bio mandljeve moke od eko-skrnicl.si 60g bio kakava v prahu od eko-skrnicl.si 150g bio kokosovega sladkorja od eko-skrnicl.si 1 čajna žlička pecilnega praška 1/2 čajne žličke soli 150g veganskih čokoladnih kapljic ali nasekljane...
(0)
Focaccia brez gnetenja

Focaccia brez gnetenja

Sestavine za 1 Focaccio: Testo 225 g pšenične zlate moke (lahko uporabite tudi klasično pšenično belo moko top 500 ¾ čajne žličke suhega kvasa 1 čajna žlička soli 225 g vode 3 jedilne žlice olivnega olja Dodatki rožmarin bio sušen paradižnik od eko-skrnicl.si POSTOPEK V večji stekleni posodi zmešajte moko, vodo, kvas in sol. Premešajte s pomočjo lesene kuhalnice ali...
(0)
Spomladanski zelenjavni krožnik

Spomladanski zelenjavni krožnik

Prišel je čas, ko nam krožnike popestrijo čudovite barve pomladi in šparglji so eno mojih najljubših pomladnih živil. Zelo preprost krožnik, ki je hkrati tako zelo okusen.     Sestavine    mlad krompir šparglji gobe pecan orehi (plus ščepec soli in ena žlička sladkorja v prahu) rdeča čebula kokosov jogurt na grški način začimbe za krompir: česen in čebula v...
(0)