Nasveti & recepti

Obnovitev Črevesja

Kako rehabilitirati črevesje, okrepiti imunski sistem, se znebiti alergij in izboljšati splošno počutje? Odgovore na ta vprašanja dobite v brezplačni e-knjigi, kjer vas čakajo recepti in nasveti za zdravo mikrobiomo.

Petra Kordež, Prehranska Svetovalka

Sem Petra Kordež, mama dveh otrok, prehranska svetovalka in vodja butične ekološke trgovinice EkoŠkrnicl. Z vami delim svoja odkritja in kako sem poskrbela, da je naša družina bolj zdrava. Obenem bom z vami delila svoje najljubše recepte in nasvete, ki so meni in moji družini pomagali do obnovljenega črevesja. Verjamem namreč, da se boste tudi vi počutili veliko bolje, če boste znali pravilno poskrbeti za svoje črevesje.

Kaj Vas Čaka V E-knjigi?

Spoznavanje Črevesja
Na kup sem nabrala najbolj zanimiva znanstvena dejstva in raziskave, povezane s črevesjem. Tako boste izvedeli, da je imunski sistem doma v črevesju, kako črevesje vpliva na vaše psiho-fizično počutje in kakšna je povezava med črevesjem in možgani. To so temelji, na podlagi katerih boste razumeli kaj vse se dogaja v vašem črevesju.
Pet Korakov Za Obnovitev Črevesja
Katera hrana in drugi dejavniki so tisti, ki uničujejo vaše črevesje? In kaj lahko vsak
dan storite sami, da si obnovite črevesje? 
Ni dovolj, da jeste zdravo, treba je tudi pravilno izbirati probiotična in prebiotična živila, ki bodo nahranila vaše črevesne bakterije in podprla vaše črevesje. V e-knjigi prejmete tudi seznam živil in snovi, ki uničujejo vaše črevesje. Tem se v velikem logu izognite!
Recepti Za Probioticne Jedi
V sodelovanju s Sandro iz Mavrice okusov smo vam pripravili slastne recepte za probiotične jedi. S temi recepti boste pomirili svoje črevesje in dali bakterijam hrano, ki jo potrebujejo. V črevesju imamo več bakterij kot celic v telesu in vsaka bakterija potrebuje svojo hrano. Z jedmi iz receptov boste razvajali svje brbončice, obenem pa nahranili tudi dobre bakterije v črevesju. Pa dober tek!