Vodja trgovine
Petra Kordež
Človek je tisto kar jé. V sodobnem času polnem umetno pridelane, nizko kakovostne hrane, polne zdravju in okolju škodljivih dodatkov, se v ekipi Eko Škrnicla zavedamo, da je uživanje uravnotežene prehrane, sestavljene iz ekološko pridelane, domače (slovenske) in organske hrane ena najpomembnejših praks v življenju slehernika. Naše zdravje, zdravje naših otrok, pa tudi zdravje našega planeta je v veliki meri odvisno od hrane, ki jo vnašamo v naša telesa, in načina pridelave hrane, ki raste na naši zemlji, ki je naša mater in naš dom.

Lepota, svež in zdrav videz telesa ter zdrav, aktiven in pozitiven duh, so odvisni od tega, kaj vsakodnevno vnašamo v telo. V trgovinici Eko Škrnicl želimo izboljšati kvaliteto prehrane ter s tem življenja ljudi, zato smo za svoje kupce izbrali kakovostno in ekološko pridelano hrano iz najboljših virov na svetu.
V trgovinici ponujamo bogato izbiro t.i. super hrane, ki je v duhu etične odgovornosti do sočloveka vrhunske kvalitete in organske pridelave.
V času, v katerem so police supermarketov polne cenenih živil, polnih umetnih dodatkov, tok življenja posameznika pa hiter in poln stresa, prihajajo v uporabo super živila, ki blagodejno učinkujejo na telo in duha sodobnega človeka. Super živila negujejo ali razstrupljajo telo, ščitijo imunski sitem, čistijo organizem, vračajo vitalnost in življenjsko moč ter pomirjajo ali krepijo duha in telo. Mnoga super živila vsebujejo naravne antioksidante, (rastlinske) beljakovine, esencialne aminokisline ter vitamine in minerale, ki jih človeško telo potrebuje, a jih ob uživanju hitro pripravljene in nizko kakovostne hrane ne dobi.

Ključno za uravnoteženo prehrano pa je tudi, da človek, ki živi v določenem okolju, uživa hrano iz lokalnega okolja, saj je telo ustvarjeno in prilagojeno na hrano okolja, v katerem prebiva že stoletja.
Zato v naši trgovinici ponujamo pestro izbiro ekološke hrane, pridelane na slovenski zemlji.

Za piko na i pa vam ponujamo tudi kakovostno dekorativno in negovalno kozmetiko priznanih znamk, ki bo nežno negovala vaše telo in krasila vaš obraz skozi celotno leto.

Za nas je pomemben sleherni človek, s svojim znanjem, predanostjo, odgovornostjo in večletnimi izkušnjami pa smo prepričani, da lahko zadovoljimo potrebe vsakega kupca.
Bio Pak je družinsko podjetje
Izdeleke Carnium Botanicals proizvajamo v družinskem podjetju Bio Pak, kjer skrbimo za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilno čistem okolju.