Izkušnje strank s FemCARE kapsulami: 7 žensk, 7 zgodb
Si se tudi ti znašla v situaciji, ko se ti zdi, da v tvojem telesu ni nič več vlažno?
Imaš težave z vnetji, zoprnim pritiskom in bolečinami »tam spodaj«?
Komaj zdržiš cel dan, ne da bi te pekle in bolele oči, ker so čisto suhe?
Pa suho kožo imaš in kljub temu, da veliko piješ, imaš čisto suha usta.

Situacija je jasna. Tvoje sluznice so izsušene in to ti povzroča cel kup neprijetnih težav. Krivec za to je estrogen. No, pomanjkanje estrogena in hormonsko neravnovesje.

Ta ženski hormon je namreč vazodilatator, kar pomeni, da širi žile in več njihovo prožnost. S tem skrbi za dobro prekrvavljenost tkiv. Ko ti ga primanjkuje oziroma je v neravnovesju z drugimi hormoni, svoje naloge več ne opravlja dovolj dobro in sluznice postanejo suhe.

In čeprav ti boš deležna mnogih nasvetov, kako in s čim lahko svoje težave s suhostjo (kjerkoli že) omiliš in začasno odpraviš, ti nihče ne pove, da obstaja rešitev, ki tvoje težave odpravi na dolgi rok.

V resnici lahko za vlažnost sluznic poskrbiš od znotraj navzven na povsem naraven način.

Odkrij prehransko dopolnilo, ki z izvlečkom rakitovca podpre naravno vlažnost tvojih sluznic >>>

Če imaš katero izmed prej naštetih težav, ti upanje za to, da obstaja rešitev, morda povrnejo zgodbe žensk, ki so preizkusile FemCARE kapsule.

Preberi, kaj pravijo!




Rada bi izkoristila to priložnost in se vam zahvalila za ta odličen izdelek. Že dolgo me muči pomanjkanje vlažnost “tam spodaj”, na zunanjih predelih sem imela že drobne razpoke.

Ginekologinja mi je dajala samo antibiotike, intimne gele in kreme, od katerih žal nobena ni pomagala. Iz obupa sem poskušala najrazličnejše stvari, dokler nisem slučajno naletela na FemCare. Nisem imela veliko upanja, vendar sem izdelek naročila. Nisem mogla verjeti, vendar sem olajšanje občutila že po enem tednu jemanja. Naredila sem si zalogo, ker v prihodnje enostavno ne želim več prenašati teh bolečin. Končno se lahko spet prosto gibljem in uživam vsak dan “na polno”. Po potrebi bom z veseljem preizkusila tudi druge izdelke blagovne znamke Carnium Botanicals.”

ANDREJA



Pomanjkanje vlažnosti v nožnici ne vpliva le na neprijeten občutek med odnosi. In težava niso le bolečine, pekoč občutek in pritisk.Ker se zaradi suhosti poruši naravni pH nožnice, lahko to vodi v težave z glivičnimi vnetji, vnetji mehurja ali celo boleče uriniranje.



»Stara sem 56 let in se še naslednjih 20 let želim počutiti kot ženska. Kot vsaka ženska sem se spopadala z občasnimi težavami s suhostjo v nožnici in kasnejšimi težavami z uriniranjem. Rešiti sem jih poskušala z lekarniškimi izdelki in različnimi naravnimi pripravki. Zdravnik mi ni znal pomagati, nikoli mi ni omenil povezave med suhostjo nožnice in težavami z uriniranjem. Pred kratkim sem na internetu našla prehranska dopolnila Eko Škrnicl. Takoj so pritegnili mojo pozornost in prebrala sem vse o njih.


Naročila sem ženske probiotike Her biotic in FemCARE, ki je obljubljal odpravo suhosti. Izdelke uporabljam le kratkih 15 dni, a se že počutim bolje. “Tam spodaj” je vse bistveno manj suho, za piko na i pa se je izboljšala tudi moja prebava. FemCARE priporočam vsaki ženski.«

SUZANA



Večina lekarniških izdelkov, ki jih priporočajo zdravniki ali prijateljice, delujejo le za kratek čas. Ne, ker ne bi bili dobri, ampak ker se težave lotevajo na napačen način. Blažijo namreč le simptome, ne odpravijo pa vzroka težav.

In težave s suho nožnico se začnejo v telesu. Najpogosteje je, kot sem ti že omenila, kriv padec estrogena.

To je neizogiben del nekaterih življenjskih obdobij, na primer obdobja po porodu, ko dojiš ali menopavze. Težave s suho nožnico se v velikem številu pojavljajo prav v slednji, a ženske o njih velikokrat ne spregovorijo.

So pa nekatere že odkrile svojo rešitev. Mojca in Alja od sedaj naprej prisegata ne FemCARE.



»Odkar sem v menopavzi sem imela težave s suhostjo in pomanjkanjem želje po »akciji«. Kapsule mi niso pomagale samo povrniti vlažnost in s tem zmanjšati bolečine in neprijeten občutek, ampak opažam tudi manj vročinskim oblivov. Spremenil se je tudi izcedek, zdaj je manj neprijeten. Vesela sem, da lahko z enimi kapsulami poskrbim za celostno zdravje in dober občutek.«

ALJA

»Nikoli prej nisem imela težav s suhostjo »tam spodaj«, zato so me te težave presenetile. Začela sem z jemanjem kapsul in kmalu opazila izboljšanje. Poleg vlažnosti čutim tudi boljši tonus. Znebila sem se neprijetnega občutka in izcedka, saj kapsule vplivajo tudi na ph sluznice. Navdušena sem in upam, da ostane tako!«

MOJCA



Neravnovesje estrogena ne vpliva le na sluznice v nožnici, ampak na sluznice po celem telesu. Zato lahko poleg suhosti »tam spodaj«, opažaš tudi težave s suhimi usti, izrazito suho kožo ali celo očmi.

Sestavina, ki je glavna zvezda FemCARE kapsul, se teh težav loteva od znotraj navzven.

Govorim o rakitovcu, čudežni rastlini, ki ima 70-x močnejšo antioksidativno sposobnost od vitamina C.

Ponaša z izjemno hranilno vrednostjo, saj ima več kot 190 bioaktivnih hranil. A to ni edino, kar ga dela tako izjemnega.

Ima namreč najvišjo znano koncentracijo omega-7 maščobnih kislin znotraj rastlinskega in živalskega kraljestva.

Omega-7 pa je primarna sestavina celičnih membran, ki sestavljajo sluznice. Skrbi, da tvoje sluznice ostanejo hidrirane in navlažene. In to velja za vse; od nožnice, do kože, ust in oči.

Predvsem slednje lahko hitro postane izjemno neprijetno, saj suhih oči ne spremljata le neprijeten pekoč občutek in slab vid. Pogosto imaš lahko občutek tudi, da je v tvojih očeh tujek, da so tvoje oči utrujene še preden si zares začela z delom ali pa te moti že naravna svetloba.



»Imela sem res huda težave s suhimi očmi (sindrom suhega očesa). Pred uporabo vaših kapsul sem morala uporabljati umetne solze skoraj vsako uro. Pogosto sem jih uporabljala tudi ponoči, ker me je v očeh tako močno “rezalo” in bolelo. Temu je velikokrat sledilo rdeče oko in pogosta vnetja očesa. Odkar uporabljam vaše kapsule FemCARE, približno 2 tedna, 2x na dan, teh problemov nimam več. Kapljice moram uporabiti samo 1x do 2x na dan, kar pomeni, da se mi ponoči ni treba več zbujati. Res sem vesela in hvaležna, da sem naletela na ta produkt.«

MARIGONE

“Pogosto sem imela težave s suhimi in pekočimi očmi. Poleg tega sem imela tudi težave s suhostjo “tam spodaj”, pa tudi s suho kožo po telesu. Preizkusila sem že marsikaj: od očesnih kapljic, intimnih gelov, do različnih krem, vendar mi čisto nič ni pomagalo. Na Facebooku sem zasledila oglas o prehranskem dopolnilu FemCare. Iz čistega obupa sem naročila izdelek. Predvsem zato, ker je naravnega izvora. Lahko rečem, da je bila to enkratna odločitev, saj se je po približno pol meseca stanje s suhimi očmi precej izboljšalo. Potem se je bistveno izboljšala tudi težava s pomanjkanjem vlažnosti “tam spodaj”.  Zelo sem zadovoljna in bom še naprej naročala FemCare.”

ANA


Hormonske spremembe in neravnovesja prinašajo številne neprijetne simptome. Nič nenavadnega torej ni, če si zmedena in ne veš niti pri blaženju katerega bi začela.

Veliko žensk več let trpi za težavami s suhostjo nožnice, oči in drugih sluznic. A jih hkrati pestijo tudi vročinski oblivi, nabiranje kilogramov in nihanja razpoloženja, zato so težave s pomanjkanjem vlažnosti hitro potisnjene na stran.

Poleg tega je to tema, o kateri se le redko govori na glas. A vse več je takšnih, ki imajo dovolj začasnih rešitev in metanja denarja skozi okno. Vse več žensk je pripravljenih na korak, ki bo njihove težave odpravil za vedno.

In občutek, ko po več letih končno odpravijo svoje težave? Neopsiljiv.



»Že leta se borim s težavami v intimnih predelih, predvsem s pekočim občutkom. Redno sem obiskovala ginekologa, a vse, kar mi je bilo predpisano (kreme in podobno) je le poslabšalo situacijo. Zelo razočarana in brez velikih pričakovanj sem naročila FemCARE pri Eko Škrniclu, saj sem predvidevala, da je za suhost kriva menopavza. Jemljem ga že nekaj časa in moje težave so izginile! Počutim se veliko bolje, ponoči pa se več ne zbujam zaradi bolečin in pekočega občutka. Na moje veliko presenečenje sem rešila težavo, ki se je vlekla že leta. Za iskanje rešitev sem porabila tudi precej denarja. Hvala, hvala, hvala!«

MONIKA



FemCARE deluje zaradi svoje unikatne mešanice rastlinskih izvlečkov, ki ti pomaga doseči optimalno navlaženost oči in drugih sluznic.

Skrivnost FemCARE kapsul je v Omegii®, edinstveni standardizirani formuli, ki vsebuje tako plodove rakitovca kot olje iz semen, telesu pa zagotavlja uravnoteženo razmerje vseh nenasičenih maščobnih kislin: Omega-3-6-7-9. Poleg tega je sestavljena iz številnih antioksidantov (med drugimi betakaroten in vitamin E), vitaminov, mineralov in rastlinskih sterolov.

Kapsule pomagajo zmanjšati neprijeten občutek suhosti, pekoč občutek in bolečino, hkrati pa zmanjšajo tudi tveganja za razvoj vnetij. Zaradi bogate vrednosti omega 3 maščobnih kislin, ki so nujne za nastanek novih hormonov, pripomorejo tudi k hormonskemu ravnovesju. 

Najbolje pri vsem tem pa je, da FemCARE kapsule nimajo stranskih učinkov, njihovi rezultati pa so dolgoročni!

Priporočamo
background
31 Mnenja
Fem Care
90 Kapsul
Na Zalogi

FemCARE pomaga omiliti težave s suho nožnico, očmi, usti in kožo. Naravna mešanica rastlinskih izvlečkov spodbuja optimalno navlaženost sluznic in hkrati podpira hormonsko ravnovesje. Poslovi se od neprijetnega občutka suhosti, srbečice in zmanjšaj tveganja za razvoj vnetij.

Od €22.90
Sorodni članki
5 MITOV O RAZSTRUPLJANJU
Razstrupljanje oziroma detox telesa obljublja več energije, boljše psiho-fizično počutje in močan imunski sistem. Je tema,...
Je uživanje probiotičnih živil dovolj za zdravo črevesje?
Ni več dvoma, da je skrb za zdravo črevesno mikrobioto pogoj za močan imunski sistem, urejeno prebavo, jasne misli in dobr...
VSE O VAGINALNI MIKROBIOTI (+ kako se najbolj učinkovito lotiš preprečevanja in odpravljanja vaginalnih vnetij)
Če si ženska, je to zapis, ki ga moraš prebrati.Povedala ti bom vse, kar moraš vedeti o drugi največji mikrobioti v tvojem...