Vlasta - Her Biotic
Imela sem kronične težave z vnetji mehurja, ki so me spravljale v obup. Odkar jemljem Her Biotic, se težave občutno izboljšujejo!

Pogosto sem imela težave z okužbami sečil. Na začetku sploh nisem razmišljala o tem, zakaj se mi to dogaja.

Potem pa sem morala kar 5x zaporedoma jemati antibiotike, kar je vodilo v vse več težav. Najprej so se pojavile težave s srbečico. Iz srbečice je prešlo v pekoč občutek in pogosto potrebo po uriniranju. Zdelo se mi je, da je bilo vsako zdravljenje z antibiotiki manj učinkovito in ujela sem se v začaran krog.

Po zadnjem zdravljenju z antibiotiki pa se je začel pravi pekel. Zdravniki so mi govorili, da je vse ok. Jaz pa sem morala cele noči vsako uro hoditi na stranišče in spodnji del trebuha me je ves čas bolel. V večini primerov sploh nisem mogla lulat. Zaradi neprespanosti sem bila že psihično izmučena, bolečine so bile tako hude, da sem včasih komaj hodila. Počutje je bilo vedno slabše. 

Tik preden bi se vrnila k zdravnici in prosila za ponovno zdravljenje z antibiotiki, sem naletela na Her Biotic.

Po 14 dneh jemanja sem se že počutila bolje, saj so se zmanjšale bolečine v spodnjem delu trebuha. Verjamem, da se bo kmalu zmanjšalo tudi število nočnih odhodov na stranišče. Her Biotic resnično priporočam in sem zelo hvaležna, da obstaja!

Vlasta

Priporočamo
background
302 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Greta - Her Biotic
Več kot 25 let sem se borila z vnetji mehurja, zdaj pa končno našla rešitev, ki je moje težave odpravila (in to na naraven...
Rozi - Her Biotic
Vedno sem imela neverjetno močne bolečine med menstruacijo. Po dolgih letih jih ni več, zahvaljujoč Her Bioticu!
Štefka - Her Biotic
Her Biotic mi je pomagal do bolj urejene prebave in izboljšal moje intimno zdravje.