Greta - Her Biotic
Več kot 25 let sem se borila z vnetji mehurja, zdaj pa končno našla rešitev, ki je moje težave odpravila (in to na naraven način).

Več kot 25 let sem imela težave z mehurjem. Prestala sem tri operacije zaradi kroničnih vnetij. Na leto sem imela tudi po 10-15 vnetij mehurja, zaradi česar sem bila velikokrat prisiljena v jemanje antibiotikov.

V vseh teh letih sem poskusila veliko različnih alternativnih metod, ampak je vse delovalo le za kratek čas.

Po vaših priporočilih sem Her Biotic jemala 3 mesece konstantno, po treh mesecih sem naredila premor. Trenutno sem začela s ponovnim jemanjem, zgolj zaradi preventive. 

Po nekaj dneh rednega uživanja, se je začel neprijeten občutek zmanjševati in s časom so moje težave popolnoma izginile. Že 6 mesecev se mi ni ponovilo vnetje in moje življenje se je zaradi tega izjemno izboljšalo.

Po nekajdnevnemu jemanju in po tem, da me je do takrat spremljal nenehen občutek diskomfotnosti, so moje težave popolnoma izginile, vnetje mehurja se že 6 mesecev ni ponovilo in moje življenje se je zaradi tega izjemno izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, izredno hvaležna sem za ta produkt. 

Priporočamo
background
355 Mnenja
Her Biotic, prehransko dopolnilo
30 Kapsul
Na Zalogi
Od €23.90
Sorodni članki
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...
Rea - Her Biotic
Hvaležna sem, da se končno dobro počutim v svoji koži in da so težave z bolečimi menstruacijami le še preteklost.