Štefka - Her Biotic
Her Biotic mi je pomagal do bolj urejene prebave in izboljšal moje intimno zdravje.

Že dlje časa sem imela ginekološke težave, pogosto pa tudi težave s prebavo. Poskušala sem jih omiliti z različnimi probiotiki iz lekarne, a ni bilo posebnega izboljšanja.

Na Facebooku sem opazila vaš izdelek, Her Biotic kapsule. Mojo pozornost je pritegnila sestava. Všeč mi je bilo, da probiotikom dodajate še brusnice in D-manozo. Vem, da ta kombinacija pozitivno vpliva na zdravje sečil, ki pa je pogosto povezano tudi z ginekološkimi težavami.

S Her Biotic kapsulami sem zelo zadovoljna. Moja prebava je zelo dobra, čutim pa tudi, da se je izboljšalo moje intimno zdravje in zdravje sečil. Moje telo je zdaj v ravnovesju, brez vnetij. Toplo priporočam te kapsule!

Priporočamo
background
302 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Adrijana - Her Biotic
Dolgo sem se borila z vnetji mehurja. Odkar sem v menopavzi, je bila to moja stalnica. Še dobro, da sem odkrila Her Biotic...
Alenka - Her Biotic, D-manoza, Vitamin C
Vaše izdelke sem začela uporabljati nekaj mesecev nazaj, ko sem imela občutek, da nekaj ni vredu z mehurjem, ker imam viso...
Ilarija - Maca in Her Biotic
V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.