Štefka - Her Biotic
Her Biotic mi je pomagal do bolj urejene prebave in izboljšal moje intimno zdravje.

Že dlje časa sem imela ginekološke težave, pogosto pa tudi težave s prebavo. Poskušala sem jih omiliti z različnimi probiotiki iz lekarne, a ni bilo posebnega izboljšanja.

Na Facebooku sem opazila vaš izdelek, Her Biotic kapsule. Mojo pozornost je pritegnila sestava. Všeč mi je bilo, da probiotikom dodajate še brusnice in D-manozo. Vem, da ta kombinacija pozitivno vpliva na zdravje sečil, ki pa je pogosto povezano tudi z ginekološkimi težavami.

S Her Biotic kapsulami sem zelo zadovoljna. Moja prebava je zelo dobra, čutim pa tudi, da se je izboljšalo moje intimno zdravje in zdravje sečil. Moje telo je zdaj v ravnovesju, brez vnetij. Toplo priporočam te kapsule!

Priporočamo
background
79 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

/ Zadošča za 1 mesec / 0,67€ na dan

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Adrijana - Her Biotic
Dolgo sem se borila z vnetji mehurja. Odkar sem v menopavzi, je bila to moja stalnica. Še dobro, da sem odkrila Her Biotic...
Alenka - Her Biotic, D-manoza, Vitamin C
Vaše izdelke sem začela uporabljati nekaj mesecev nazaj, ko sem imela občutek, da nekaj ni vredu z mehurjem, ker imam viso...
Ilarija - Maca in Her Biotic
V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.