Mirjana Ninič - Vegan Collagen Booster
Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji nohti so močnejši.
Mirjana Ninič

Kot osebna trenerka močno verjamem v to, da je potrebno za naše telo skrbeti od zunaj in odvznoter. Prav zato je Vegan Collagen Booster eno izmed prehranskih dopolnil, ki je takoj pritegnilo mojo pozornost.

Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji nohti so močnejši.


Z leti proizvodnja kolagena pada, Vegan Collagen Booster pa pospeši lastno proizvodnjo le tega. Vsekakor bom izdelek uporabljala naprej in ga priporočam vsem svojim varovancem, ki jih prehransko usmerjam. Eko Škrnicl - hvala za TOP izdelek.

Priporočamo
background
25 Mnenja
Vegan Collagen Booster
60 KAPSUL
Na Zalogi

Inovativna formulacija, ki ugodno deluje pri ohranjanju čvrstosti in elastičnosti kože, prvi učinki pa so opazni že po 14 dneh. Sestavljajo ga veganski gradniki, med njimi je zvezda ceramid, ki naravno hidrira kožo in prispeva pri povečani proizvodnji kolagena. Rezultat je napeta in sijoča koža, močni nohti ter bujni in dolgi lasje.

Od €26.00
Preberi več
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Sebastijan Novak - Natural Testo Boost
Po treh tednih jemanja Testo Boost izdelka so se pričele spremembe. Sedaj imam več energije, zvečer lažje zaspim, zjutraj ...
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...