Rozi - Her Biotic
Vedno sem imela neverjetno močne bolečine med menstruacijo. Po dolgih letih jih ni več, zahvaljujoč Her Bioticu!

Dolga leta sem vsak mesec med menstruacijo trpela. Po več dni skupaj sem imela grozne krče, migrene in drisko. Bilo mi je slabo in bila sem zelo utrujena. Zdravnike sem prosila, naj mi pomagajo, a me niso jemali resno. Bilo je tako hudo, da sem morala vsak mesec na bolniško.

Preizkusila sem vse; termoforje, protibolečinske tablete na recept, zeliščne čaje, počivanje v nemogočih položajih, ampak nič ni prineslo spremembe. Tako pa nisem zmogla več naprej.

V Facebook oglasu sem videla Her Biotic, ki naj bi rešil to težavo. Učinke sem začela čutiti že po 3 tednih! Nisem mogla verjeti - bilo je kot bi postala nova oseba! Moji simptomi so končno izginili. Po dolgih letih sem tudi v tistih dneh z lahkoto urejala svoje vsakdanje stvari. Hvala bogu, da sem ga našla, res priporočam!

Priporočamo
background
310 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Rea - Her Biotic
Hvaležna sem, da se končno dobro počutim v svoji koži in da so težave z bolečimi menstruacijami le še preteklost.
Adrijana - Her Biotic
Dolgo sem se borila z vnetji mehurja. Odkar sem v menopavzi, je bila to moja stalnica. Še dobro, da sem odkrila Her Biotic...
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...