Valentina - Her Biotic
Vrsto let sem trpela zaradi težav s kandido. Dokler nisem preizkusila Her Biotic kapsul, se je nisem rešila.

Dolga leta sem trpela zaradi težav s kandido, ki so se mi pojavljale zelo pogosto.


Najprej sem sledila navodilom ginekologa, ki mi je predpisoval vaginalna zdravila v obliki krem ali globul. Med zdravljenjem ter takoj po končanem zdravljenju so se težave za kratek čas umirile, vendar sem bila čez nekaj časa spet na začetku.


Med drugo nosečnostjo so se mi težave s kandido spet pojavile, babice v porodnišnici pa so mi predlagale dieto in prehranske dodatke - a se je še vedno nisem rešila.


Nazadnje sem na Facebooku našla oglas za vaš izdelek, Her Biotic. Bila sem skeptična, ker nisem verjela, da mi lahko pomaga, a sem prebrala zelo pozitivne komentarje. Po dolgem premisleku sem opravila nakup in zdaj sem res presenečena … ker deluje! Kandida je izginila!


Zelo sem srečna! Hvala Eko Škrnicl!


Valentina

Priporočamo
background
304 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Greta - Her Biotic
Več kot 25 let sem se borila z vnetji mehurja, zdaj pa končno našla rešitev, ki je moje težave odpravila (in to na naraven...
Alja - Her Biotic in FemCARE
Imela sem kronične težave z vaginalno kandido. S pomočjo Her Biotic in FemCARE kapsul sem izboljšala kakovost svojega živl...
Eva Decastelo - Her Biotic
Na izdelke Carnium Botanicals prisega tudi vodilna češka televizijska voditeljica in igralka Eva Decastelo.