Alja - Her Biotic in FemCARE
Imela sem kronične težave z vaginalno kandido. S pomočjo Her Biotic in FemCARE kapsul sem izboljšala kakovost svojega življenja.

Stara sem 31 let in zadnjih nekaj let sem živela s kandido, kronično vaginalno kandido. Bila sem tudi na zdravljenju in jemala antibiotike. Ginekolog mi je predlagal celo več mesecev dolgo zdralvjenje z zdravili. A vedela sem, da mi bodo zdravila le ublažila simptome, težave pa dolgoročno ne bojo odpravila.

Bila sem že utrujena in izčrpana. Ne le od zdravljenja, ampak tudi od skrbi in slabega počutja. Potem pa sem na družbenih omrežjih zasledila oglas za Her Biotic. Odločila sem se, da jih preizkusim, saj nisem imela več kaj izgubiti. Poleg tega so kapsule naravne, zato me ni skrbelo.

Jemljem jih že več kot 4 mesece in resnično opažam izboljšanje. Odločila sem se, da naredim še korak dlje in naročila tudi FemCARE. Vse ženske, ki so se kdaj borile z vaginalno kandido, namreč vejo, da so težave s suhostjo, srbenjem in bolečino s tem zelo povezane.

Moram priznati, da sta bila ta dva izdelka moja odrešitev!

Vaša prehranska dopolnila pa sem predstavila tudi partnerju, saj ima tudi on težave s kandido. Priporočali ste mu Unibiotic in po dobrem mesecu jemanja je zelo zadovoljen. 

Hvala za vse!

Priporočamo
background
Na Zalogi
Od
Sorodni članki
Susana - FemCARE in Her Biotic
Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz s...
Deja - Fem Care in Her Biotic
Her Biotic in FemCARE sta mi pomagala odpraviti težave z vnetji in suhostjo “tam spodaj”.
Greta - Her Biotic
Več kot 25 let sem se borila z vnetji mehurja, zdaj pa končno našla rešitev, ki je moje težave odpravila (in to na naraven...