Eva Decastelo - Her Biotic
Na izdelke Carnium Botanicals prisega tudi vodilna češka televizijska voditeljica in igralka Eva Decastelo.

Imam neverjetno srečo, da lahko preizkusim izdelke, ki pomagajo meni in potem osrečijo tudi vas, poleg tega pa podpirajo zdrav način življenja. Že dva meseca uporabljam 3 izdelke iz Eko Škrnicla in jih res toplo priporočam.

Absolutna zvezda je zame Her Biotic. Razumem, zakaj je najbolj prodajan izdelek, saj je pravi čudež za ženske težave. Pomagal mi je odpraviti napihnjen trebušček, ki me je dolgo mučil.

Poleg Her Biotic preizkušam tudi Premium Shape. Navdušena sem, kako močna in kompleksna formula za pospeševanje metabolizma je to. Poleg tega pa uporabljam še Celluvital, kapsule, ki so zame idealen pomočnik v boju proti celulit. Združujejo namreč naravne izvlečke najmočnejših in najbolj učinkovitih antioksidantov v kombinaciji z minerali, ki zagotavljajo izjemno visoko podporo pri njihovem delovanju.


Priporočamo
background
304 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Rea - Her Biotic
Hvaležna sem, da se končno dobro počutim v svoji koži in da so težave z bolečimi menstruacijami le še preteklost.
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...