Silvija - MenoWELL
Samo z dvema kapsulama na dan sem si povrnila kakovost življenja in to v menopavzi!

V obdobje pred menopavzo sem vstopila precej zgodaj, stara sem bila komaj 46 let. Nisem imela težav z nihanjem razpoloženja in drugimi simptomi. Edino, kar me je mučilo, so bili vročinski oblivi, predvsem ponoči.

Nikoli se nisem dobro spočila, saj sem se pogosto zbujala v “potni kopeli”, imela sem občutek, da me koža kar peče in da mi zmanjkuje zraka. Ko so me vročinski oblivi doleteli čez dan, mi je bilo slabo in nerodno, saj sem se začela močno potiti in spremenila barvo kože.

O Menowellu sem že večkrat brala na Facebooku in se nato le odločila, da ga preizkusim - brez posebnih pričakovanj. No, po 10-ih dneh so izginili dnevi, čez nekaj časa pa tudi nočni vročinski oblivi.

Nikoli več brez Menowella! Z dvema kapsulama na dan sem si povrnila kakovost življenja. To je izjemen izdelek!

Priporočamo
background
83 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Prispeva k blaženju simptomov menopavze kot so vročinski oblivi, potenje in razdražljivost ter prispeva k izboljšanju razpoloženja.

 

Od €26.00
Sorodni članki
Klara - Meno WELL
Dolgo so mi dneve grenili vročinski oblivi. Potem pa sem odkrila Menowell in vse se je spremenilo.
Ana Tomše Les - Menowell
Imela hude težave s svojimi hormoni. Vse mi je šlo na živce in menstruacija ni bila redna. Odločila sem se, da preizkusim ...
Lisa - MenoWELL
Doletela me je prezgodnja menopavza in soočala sem se z zelo nadležnimi simptomi. Odkar jem Menowell, se počutim odlično!