Lisa - MenoWELL
Doletela me je prezgodnja menopavza in soočala sem se z zelo nadležnimi simptomi. Odkar jem Menowell, se počutim odlično!

Stara sem 51 let in že nekaj let sem v menopavzi. Zaradi operacije, pri kateri so mi odstranili maternico, me je doletela precej zgodnja menopavza. 

 Z njo so prišli tudi neprijetni simptomi. Imela sem veliko vročinskih oblivov in zelo slabo sem spala. Posledično mi je primanjkovalo energije in ves čas sem bila slabe volje.

 Odkar jem Menowell, je zgodba čisto drugačna. KPonoči dobro spim, zbudim se naspana in z veliko energije. Počutim se bolj sproščeno in moje razpoloženje se je izboljšalo. Prav tako sem opazila, da je tudi moja koža postala bolj sijoča.

Pri Menowellu mi je zelo všeč tudi to, da ne povzroča težav v želodcu. Res sem zadovoljna in ga bom jemala še nekaj časa. 

Iz srca ga priporočam vsem ženskam, ki se soočajo z enakimi simptomi menopavze.

Priporočamo
background
83 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Prispeva k blaženju simptomov menopavze kot so vročinski oblivi, potenje in razdražljivost ter prispeva k izboljšanju razpoloženja.

 

Od €26.00
Sorodni članki
Ana Tomše Les - Menowell
Imela hude težave s svojimi hormoni. Vse mi je šlo na živce in menstruacija ni bila redna. Odločila sem se, da preizkusim ...
Barbara - Menowell
Menowell sedaj jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa...
Adrijana - Her Biotic
Dolgo sem se borila z vnetji mehurja. Odkar sem v menopavzi, je bila to moja stalnica. Še dobro, da sem odkrila Her Biotic...