Ana Tomše Les - Menowell
Imela hude težave s svojimi hormoni. Vse mi je šlo na živce in menstruacija ni bila redna. Odločila sem se, da preizkusim Menowell in kmalu začela opažati prve pozitivne rezultate.

Pred dobrim dvema mesecema sem začela jemati prehransko dopolnilo Menowell. Nad izdelkom sem zelo navdušena in ga priporočam tudi drugim. 

Predno sem ga začela jemati sem imela hude težave s svojimi hormoni. Vse mi je šlo na živce in vsaka stvar me je spravila v slabo voljo. Bila sem moteča za druge in tudi sebi sem šla na živce. Menstruacijo sem dobila vedno prej in imela sem jo tudi po 10 ali več dni. Vmes pa so bili tudi izcedki. Ker delam z otroci s posebnimi potrebami sem morala nekaj narediti in tako sem zasledila na vaši internetni strani izdelek Menowell. 

Po enem tednu jemanja sem že začela opažati vidne rezultate. Najprej sem mi je izboljšalo moje psihično stanje. Stvari, katere so mi šle prej na živce so sedaj preteklost in tudi svojo službo lažje opravljam in tudi težko me kaj spravi iz tira. Menstruacija se mi je uredila in jo imam točno na 28 dni ter je krajša. Med menstruacijo so me nehale boleti prsa. Vmesne izcedke ne opazim več. Tudi počutje je boljše in nisem več tako utrujena in imam več energije. Ponoči sem se veliko zbujala in nisem mogla zaspati nazaj. Sedaj ponoči spim.

 Izdelek priporočam tistim, ki imajo podobne težave. Jaz ga bom še naprej pridno jemala.  

Priporočamo
background
77 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Posebna mešanica MenoWell vseuje kar 10 naravnih izvlečkov zelišč. 100% rastlinskega izvora.

Od €26.00
Sorodni članki
Barbara - Menowell
Menowell sedaj jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa...
Brigita - Vegan collagen booster in Her Biotic
Začela sem se približevati obdobju menopavze, kar je s seboj prineslo neprijetne simptome; počasnejši metabolizem, neureje...
Ajda - Unibiotic
Pred 6. leti, sem v trebuhu zacutila bolečino, ki je bila večkrat prisotna. Nekaj dni po tem sem dobila drisko. Sprva sem ...