Klara - Meno WELL
Dolgo so mi dneve grenili vročinski oblivi. Potem pa sem odkrila Menowell in vse se je spremenilo.

Ko sem prišla v menopavzo, so mi začeli dneve greniti vročinski oblivi. Poleg oblivov sem se pogosto spopadala tudi s težavami, kot so znojenje, težave s spancem in nihanji razpoloženja.

Najhuje pri vsem tem pa je bilo, da nisem točno vedela, kdaj me bo doletel naslednji vročinski obliv in kako dolgo bo trajal.

Kot medicinska sestra sem se zavedala, da je to del tega starostnega obdobja, vedela pa sem tudi, da moram nekaj storiti. Zoprni simptomi so namreč vplivali na moje delo s pacienti.

Potem sem odkrila Menowell. Spomnim se, da sem z navdušenjem brala opis izdelka, še posebej me je prepričal, ker vsebuje le naravne sestavine. 

Po enem mesecu uporabe ponosno lahko izjavim, da so vročinski oblivi preteklost, spim fantastično, zbujam se spočita! V moji torbici je namesto papirnatih robčkov le še Menowell. Zelo priporočam!

Priporočamo
background
80 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Posebna mešanica MenoWell vseuje kar 10 naravnih izvlečkov zelišč. 100% rastlinskega izvora.

Od €26.00
Sorodni članki
Barbara - Menowell
Menowell sedaj jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa...
Sabina - MenoWELL
Menowell kapsule so mi pomagale, da sem se rešila neprijetnih simptomov menopavze. Imam več energije, manj vročinskih obli...
Lisa - MenoWELL
Doletela me je prezgodnja menopavza in soočala sem se z zelo nadležnimi simptomi. Odkar jem Menowell, se počutim odlično!