Sabina - MenoWELL
Menowell kapsule so mi pomagale, da sem se rešila neprijetnih simptomov menopavze. Imam več energije, manj vročinskih oblivov in spet dobro spim!

Menopavza je s seboj prinesla kar nekaj neprijetnih simptomov. Začeli so se nabirati odvečni kilogrami in imela sem občutek, da mi ves čas zastaja voda. Poleg tega sem imela težave s hudimi vročinskimi oblivi, zaradi katerih sem tudi slabo spala.

Zdaj že nekaj časa jemljem Menowell in opažam izboljšanje. Znebila sem se nekaj odvečnih kilogramov, vročinskih oblivov je bistveno manj in bolje spim. Tudi apetit se mi je malo zmanjšal.

Priporočam vsem, ki imajo težave s simptomi menopavze. 5 zvezdic!”

Priporočamo
background
77 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Posebna mešanica MenoWell vseuje kar 10 naravnih izvlečkov zelišč. 100% rastlinskega izvora.

Od €26.00
Sorodni članki
Ana Tomše Les - Menowell
Imela hude težave s svojimi hormoni. Vse mi je šlo na živce in menstruacija ni bila redna. Odločila sem se, da preizkusim ...
Barbara - Menowell
Menowell sedaj jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa...
Ilarija - Maca in Her Biotic
V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.