Ilarija - Maca in Her Biotic
V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.

Moje ime je Ilaria, rada bi  z vami delila moj izkušnjo s Her Biotic in Maco, ki ju uporabljam že od septembra.


V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.


Z leti je cikel postal kratek in zelo redek. Prijateljica mi je svetovala uporabo Her Biotic in Maca kapsul. Uporabljam ju od septembra in spremembe v počutju so občutne. Izboljšanje sem še posebej opazila v zadnjih mesecih, saj je moja menstruacija končno spet redna in traja točno 5 dni. 


Največ pa zame šteje to, da nimam več tistih zoprnih nihanj razpoloženja, nepojasnjene vznemirjenosti in drugih klasičnih simptomov pred menstruacijo.

Priporočamo
background
9 Mnenja
Paket Hormonsko ravnovesje
Na Zalogi

Hormonsko ravnovesje prinaša mirne menstruacije, visok libido, jasne misli in veliko energije. Herbiotic mikrobiološke kulture vsebujejo 6 sevov, ki so izbrani z namenom, da pomagajo pri specifičnih ženskih težavah. Urejeno črevesje in hormoni, ki so s pomočjo Mace, superživila za hormonsko ravnovesje, pod kontrolo, zagotavljajo boljše počutje in manj “ženskih težav”.

Od €42.80 Od €38.52 Prihraniš €4.28
Sorodni članki
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...
Anja Baš - Her Biotic in D-manoza
Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje.
Nika Urbas - Her Biotic
Zame je res pomembno, da svoje telo v vseh obdobjih ščitim pred nadležnimi vnetji. Vedno znova se zanašam na Her Biotic, k...