Ilarija - Maca in Her Biotic
V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.

Moje ime je Ilaria, rada bi  z vami delila moj izkušnjo s Her Biotic in Maco, ki ju uporabljam že od septembra.


V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.


Z leti je cikel postal kratek in zelo redek. Prijateljica mi je svetovala uporabo Her Biotic in Maca kapsul. Uporabljam ju od septembra in spremembe v počutju so občutne. Izboljšanje sem še posebej opazila v zadnjih mesecih, saj je moja menstruacija končno spet redna in traja točno 5 dni. 


Največ pa zame šteje to, da nimam več tistih zoprnih nihanj razpoloženja, nepojasnjene vznemirjenosti in drugih klasičnih simptomov pred menstruacijo.

Priporočamo
background
11 Mnenja
Paket Hormonsko ravnovesje
Na Zalogi

Paketek za ženske, ki si želite več energije in predvidljivosti v menstrualnem ciklu. Nihče ti več ne bo mogel očitati, da si v dneh pred menstruacijo neznosna in da ti razpoloženje ves čas niha. Bolj mirna boš, ker boš vedela, kdaj lahko pričakuješ menstruacijo. Z vsakodnevnimi izzivi se boš soočala z več energije, dovolj pa ti je bo ostalo tudi za zvečer, ko bo na vrsti druženje s partnerjem.

Od €42.80 Od €38.52 Prihraniš €4.28
Sorodni članki
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...
Anja Baš - Her Biotic in D-manoza
Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje.
Nika Urbas - Her Biotic
Zame je res pomembno, da svoje telo v vseh obdobjih ščitim pred nadležnimi vnetji. Vedno znova se zanašam na Her Biotic, k...