Barbara - Menowell
Menowell sedaj jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa je bila krajša kot prej. Ponoči spim, kar pa me najbolj veseli je to, da me vročina in volčja lakota (pred menstruacijo) več ne napadata, kot se mi je to dogajalo prej.
Barbara

"Moje ime je Barbara in sem se konec lanskega leta, ko sem napolnila 45 let, prvič soočila s težavami v obdobju predmenopavze. Menstruacija je začela izostajati in začeli so se vročinski oblivi. Ponoči nisem spala in ves čas sem bila lačna. Po nekaj več kot 4 mesecih sem dobila nazaj menstruacijo, vendar nikoli nisem vedela, kdaj bo spet prišla. Ni bila več redna, ko sem jo dobila, pa je bila dolga tudi do tri tedne.

Potem sem zasledila reklamo za kapsule Menowell in jih naročila. Sedaj jih jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna njihov učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa je bila krajša kot prej. Ponoči spim, kar pa me najbolj veseli je to, da me vročina in volčja lakota (pred menstruacijo) več ne napadata, kot se mi je to dogajalo prej. Opazila sem tudi, da me prsi pred menstruacijo bistveno manj bolijo.

Kar se tiče moje potrpežljivosti, pa bi morala vprašati družinske člane, če občutijo kaj razlike, mislim pa, da sem manj razdražljiva."


Priporočamo
background
77 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Posebna mešanica MenoWell vseuje kar 10 naravnih izvlečkov zelišč. 100% rastlinskega izvora.

Od €26.00
Sorodni članki
Ajda - Unibiotic
Pred 6. leti, sem v trebuhu zacutila bolečino, ki je bila večkrat prisotna. Nekaj dni po tem sem dobila drisko. Sprva sem ...
Admira Bečirović - Herbiotic
Dve leti sem imela hude bolečine v spodnjem delu trebuha, imela sem 5 operacij. Dva meseca sem bila v bolnišnici, imela se...
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...