Jana - MenoWELL
V menopavzi so mi največ slabe volje povzročali vročinski oblivi. Odkar jemlje MenoWELL sem se od njih praktično poslovila.

Kmalu bom stara 60 let in že več let se spopadam z neprijetnimi težavami, ki jih povzroča menopavza. Moja prebava je slabša, kilogrami se kopičijo, ponoči se veliko zbujam in pogosto sem zelo prepotena.

Prav to me najbolj spravlja ob živce.. Pred dvema letoma sem od zdravnika dobila estrogensko pršilo. Uporabljala sem ga več kot eno leto. Težave z nočnim potenjem so se nekoliko umirile, vendar me je še vedno motilo, da gre za sintetični hormon. 

Pozneje sem preizkusila prehransko dopolnilo z rdečo deteljo. Bilo je naravno, vendar nisem čutila učinka.

Po dolgem času sem spet začela iskati pomoč. Na družabnih omrežjih sem prebrala pohvale uporabnic o MenoWellu. Ker ne zaupam ničemur na prvi pogled, sem si ogledala tudi profile teh uporabnic. Zanimalo me je, če so te ženske resnične in ugotovila, da so. To me je prepričalo in naročila sem prvi poskusni paket MenoWella.

Že po enem tednu jemanja se mi je spanec umiril in vročinski valovi so začeli izginjati.. Nočno potenje se je umirilo za približno 80 odstotkov. Manj se zbujam, končno dobro spim. 😉

Za svoj 60. rojstni dan sem si naročila komplet treh paketov MenoWella. Vem, da je vsaka ženska nekoliko drugačna in da bo vsaka od nas, če bo iskala, našla ta pravo pomoč zase. Zame se zdi, da je to MenoWell. Hvala vam!

Priporočamo
background
99 Mnenja
MenoWELL, prehransko dopolnilo
60 KAPSUL
Na Zalogi
Od €26.00
Sorodni članki
Ingrid - MenoWELL
"Po manj kot 2 tednih jemanja kapsul sem spet lažje in mirneje spala (prespala sem celo noč), prav tako pa sem si bolje za...
Sabina - MenoWELL
Menowell kapsule so mi pomagale, da sem se rešila neprijetnih simptomov menopavze. Imam več energije, manj vročinskih obli...
Klara - Meno WELL
Dolgo so mi dneve grenili vročinski oblivi. Potem pa sem odkrila Menowell in vse se je spremenilo.