Ingrid - MenoWELL
"Po manj kot 2 tednih jemanja kapsul sem spet lažje in mirneje spala (prespala sem celo noč), prav tako pa sem si bolje zapomnila stvari.”

Kapsule MenoWELL znamke Carnium Botanicals jemljem že približno mesec dni, da bi čim bolje podprla svoje telo v tem novem življenjskem obdobju. Sicer ne trpim za vročinskimi oblivi ali prekomernim potenjem, vendar to nikakor niso vsi simptomi menopavze.

V menopavzi sem se tudi sama spopadala z motnjami spanja, pozabljivostjo, prebavnimi težavami in suhostjo nožnice.

Jasno je, da se telo z leti spreminja. Vendar se z neprijetnimi simptomi in posledicami ne sprijaznim kar tako, temveč jih poskušam uravnavati s pravo podporo: 2 kapsuli MenoWELL dnevno s popolnoma naravnimi sestavinami in brez škodljivih stranskih učinkov.

Že po dveh tednih jemanja sem spet lažje in mirneje spala (prespala sem celo noč), prav tako pa sem si bolje zapomnila stvari. Težave s spominom so bile zame še posebno težke, saj sem bila vedno zelo ponosen na svoj dober spomin. Zdaj sem veliko bolj uravnotežena in osredotočena.

Simptomi menopavze res niso nekaj, kar bi morale prenašati, ali se z njimi celo sprijazniti. S pravo podporo lahko simptome in njihove posledice omilimo in uravnavamo ter še naprej uživamo v najboljših letih, sproščeni, zdravi in polni energije. Meni to uspeva z MenoWELL kapsulami.

Priporočamo
background
83 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Prispeva k blaženju simptomov menopavze kot so vročinski oblivi, potenje in razdražljivost ter prispeva k izboljšanju razpoloženja.

 

Od €26.00
Sorodni članki
Lisa - MenoWELL
Doletela me je prezgodnja menopavza in soočala sem se z zelo nadležnimi simptomi. Odkar jem Menowell, se počutim odlično!
Klara - Meno WELL
Dolgo so mi dneve grenili vročinski oblivi. Potem pa sem odkrila Menowell in vse se je spremenilo.
Sabina - MenoWELL
Menowell kapsule so mi pomagale, da sem se rešila neprijetnih simptomov menopavze. Imam več energije, manj vročinskih obli...