Deja - Fem Care in Her Biotic
Her Biotic in FemCARE sta mi pomagala odpraviti težave z vnetji in suhostjo “tam spodaj”.

Že kar nekaj let sem zadovoljna uporabnica Eko Škrnicl prehranskih dopolnil.

Vse se je začelo s tem, ko sem iskala rešitev za svoje ponavljajoče se težave z vaginalnimi vnetji. Bila sem izjemno občutljiva. Nisem smela iti na javno stranišče, saj sem vedela, da bom takoj staknila vnetje.

Vsak mesec sem bila pri svoji zdravnici in zapravila ogromno denarja za vsa tista zdravila brez recepta. Prav nič pa ni pomagalo.

In potem je prišel preobrat v mojem življenju. Najprej sem začela uporabljati Her Biotic in sem čez 2-3 tedne opazila prve spremembe. Bila sem manj občutljiva in lažje sem se spopadala s težavami, če so se pojavile. Ni mi bilo treba takoj hiteti h ginekologu. Vaginalna vnetja so po 3 mesecih rednega jemanja povsem izginila. Edino, kar je ostalo, so bile težave s suhostjo nožnice.

Zato sem naročila še paket “Adijo, suha nožnica!”, ki poleg Her Biotic kapsul vsebuje tudi FemCARE. To je bil zadnji korak do tega, da je “tam spodaj” zdaj vse tako kot mora biti.

Zelo sem zadovoljna z vašimi izdelki in jim popolnoma zaupam. Sem zdrava ženska in zdaj vsak mesec namenjam denar za to, kar vem, da mi bo pomagalo.

Priporočamo
background
Na Zalogi
Od
Sorodni članki
Maruša - Fem Care in D-manoza
V menopavzi sta se mi pojavila dva problema: težave s sečili ter suhost oči in intimnih delov. Oba sem uspela rešiti s pre...
Susana - FemCARE in Her Biotic
Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz s...
Barbara - Fem Care
Eden izmed najbolj zoprnih simptomov menopavze je bila suha koža po celem telesu. A našla sem naravno rešitev in moje teža...