Barbara - Fem Care
Eden izmed najbolj zoprnih simptomov menopavze je bila suha koža po celem telesu. A našla sem naravno rešitev in moje težave so skoraj izginile.

Moje ime je Barbara in stara sem 59 let.  Z menopavzo se borim že približno 6 let. V zadnjih treh letih sem poskusila z nadomestno terapijo katera naj bi pripomogla k lašanju simptomov kot so vročinski valove ter težave z suho nožnico. Med terapijo so se težave prenehale ampak takoj po končani terapiji so se vsi simptomi ponovno pojavili. Največje težave mi je predstavljala suha koža celega telesa ter intimnih predelov.


Preizkusil sem veliko izdelkov, a brez rezultatov. Že mesec dni preizkušam Femcare in moram povedati da je moja koža veliko boljše. Na dotik je manj suha. Kar se tiče suhosti intimnih predelov, še nisem dosegla željenih rezultatov, vendar sem prepričana v pozitivne rezultate rednega jemanja le tega. Najlepša hvala Femcare!

Priporočamo
background
46 Mnenja
Fem Care, prehransko dopolnilo
90 Kapsul
Na Zalogi
Od €22.90
Sorodni članki
Susana - FemCARE in Her Biotic
Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz s...
Lisa - MenoWELL
Doletela me je prezgodnja menopavza in soočala sem se z zelo nadležnimi simptomi. Odkar jem Menowell, se počutim odlično!
Sabina - MenoWELL
Menowell kapsule so mi pomagale, da sem se rešila neprijetnih simptomov menopavze. Imam več energije, manj vročinskih obli...