Maruša - Fem Care in D-manoza
V menopavzi sta se mi pojavila dva problema: težave s sečili ter suhost oči in intimnih delov. Oba sem uspela rešiti s prehranskimi dopolnili Eko Škrnicl.

Stara sem 58 let in sem že 5 let v menopavzi. To življenjsko obdobje mi je prineslo dve veliki težavi. Prva je nenehen pekoč občutek v sečilih, ki ga ni mogoče odpraviti niti z antibiotiki. Preiskave so pokazale, da imam okužbo z bakterijo E.coli. Dokler nisem izvedela za D-manozo, ki “odstranjuje” bakterije iz mehurja, se nisem rešila težav. Zdaj po dolgem času končno nimam več težav z mehurjem.

Druga težava, ki se mi pojavlja pa je suhost … suhost oči in predelov “tam spodaj”.

Nosila sem kontaktne leče, ki so mi zelo izsuševale oko. Pogosto sem uporabljala kapljice za hidracijo očesa, a mi je postala njihova uporaba naporna, poleg tega pa na dolgi rok niso rešile mojih težav. Ko sem izvedela za FemCare, sem se odločila, da mu dam priložnost. Razliko sem opazila že po enem tednu.

Razlika je bila v resnici tako očitna, da me je zdravnik na pregledu vprašal, kaj sem naredila, da so moje oči v toliko boljšem stanju.

Izginile so tudi težave s suhostjo intimnih predelov.

Z vašimi prehranskimi dopolnili sem se srečala preko družbenih omrežij in prepričali ste me, ker sem videla, kako naravna in kakovostna so dopolnila.

Kaj naj rečem … z izdelki sem zelo zadovoljna in jih z veseljem priporočam naprej.

Priporočamo
background
46 Mnenja
Fem Care, prehransko dopolnilo
90 Kapsul
Na Zalogi
Od €22.90
Sorodni članki
Alenka - Her Biotic, D-manoza, Vitamin C
Vaše izdelke sem začela uporabljati nekaj mesecev nazaj, ko sem imela občutek, da nekaj ni vredu z mehurjem, ker imam viso...
Anja Baš - Her Biotic in D-manoza
Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje.
Susana - FemCARE in Her Biotic
Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz s...