Susana - FemCARE in Her Biotic
Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz spopadala z občasnimi težavami s suhostjo, kasneje celo s težavami z uriniranjem. Težave sem poskušala rešiti z izdelki iz lekarne in naravnimi pripravki, a nič ni pomagalo. Po naključju sem odkrila FemCARE in od takrat je spet vse po starem!

Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz spopadala z občasnimi težavami s suhostjo, kasneje celo s težavami z uriniranjem. Težave sem poskušala rešiti z izdelki iz lekarne in naravnimi pripravki, a nič ni pomagalo. Zdravnik mi ni nikoli omenil težav, ki jih prinašajo težave s suho nožnico.

Pred kratkim sem na internetu našla izdelke Carnium Botanicals. Takoj sem z zanimanjem prebrala opis izdelka in pozitivne izkušnje. Naročila sem Her Biotic in FemCARE.

Izdelke zdaj uporabljam približno 15 dni in se že počutim bolje. Občutek suhosti je že skoraj pozabljen, poleg tega pa se je izboljšala tudi moja prebava.

Res toplo priporočam vsem ženskam. Jaz bom naročilo zagotovo ponovila!

Priporočamo
background
4 Mnenja
Paket Adijo, suha nožnica
Na Zalogi

Zdravje tvojega urinarnega trakta ter vaginalne in črevesne flore je nujno za močan imunski sistem in dobro počutje. Her Biotic mikrobiološke kulture podpirajo žensko zdravje, saj vsebujejo 6 izbranih sevov, posebej prilagojenih ženskim potrebam ter izvleček brusnice in D manoze, ki te varujeta pred neprijetnimi vnetji. Dodatno podporo ti nudijo še FemCARE kapsule z izvlečkom rakitovca, ki pomagajo uravnavati hormone in skrbijo za optimalno vlažnost nožnice in drugih sluznic v tvojem telesu, kar preprečuje neprijeten občutek in zmanjšuje tveganje za vnetja.

Od €46.80 Od €42.12 Prihraniš €4.68
Sorodni članki
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...
Barbara - Menowell
Menowell sedaj jemljem dober mesec in lahko rečem, da se pozna učinek. Menstruacija je bila že drugič točna, poleg tega pa...