Danijela - Her Biotic
Mislim, da sem že zmagala, ko sem našla Her Biotic kapsule!

Kapsule Her Biotic sem začela jemati iz več razlogov: boleče menstruacije, predmenstrualne akne, vnetje mehurja, ki se ponavlja vsako leto. Po prvem mesecu uporabe nisem čutila posebnih sprememb, a vem, da vse zahteva čas, zato sem si dala še en mesec »fore« saj sem bila prepričana, da mi bo ta izdelek pomagal. In kako dobro sem mislila!

Drugo škatlo sem začela jemati, ko so bile spremembe že opazne. Če ne bi uporabljala menstrualnega koledarčka, bi pozabila, da prihaja moja mesečna krvavitev, saj ni bilo nobenih znakov: brez aken ali bolečih krčev v spodnjem delu trebuha. Ne morem še komentirati vpliva na ponavljajoča se vnetja mehurja, ker je minilo premalo časa, a mislim, da sem že zmagala, ko sem našla Her Biotic kapsule. Od takrat sem ga srčno priporočila vsem prijateljicam! 


Priporočamo
background
307 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Rozi - Her Biotic
Vedno sem imela neverjetno močne bolečine med menstruacijo. Po dolgih letih jih ni več, zahvaljujoč Her Bioticu!
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...
Marija - Her Biotic
Rodila sem se edpidermolitično ihtiozo, zato je moja koža izjemno občutljiva in krhka. Her Biotic mi je pomagal izboljšati...