Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo videti konca. Odkar sem dala priložnost kapsula Her Biotic, skoraj ne vem več, kaj so vnetja.

Dolga leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Hodila sem od zdravnika do zdravnika, bila pri urologu in ginekologu. Predpisovali so mi antibiotike, ki pa nikoli niso na dolgi rok izboljšali mojih težav. Poleg tega, da so se vnetja ponavljala, sem imela še cel kup težav zaradi antibiotikov.


Med raziskovanjem sem na internetu našla Her Biotic. Dolgo sem oklevala z naročilom, a sem se odločila, da mu bom dala priložnost. Naročila sem in mi ni žal. Kapsule uporabljam že drugo leto. Težav z vnetji nimam več in neprijetni stranski učinki antibiotikov so izginili. Her Biotic pa sem priporočila tudi drugim in pri vseh je delovalo. Zdaj sem naročila še vaše druge izdelke in veselim se rezultata.

Priporočamo
background
310 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Maja - Her Biotic, Kurkuma, Moringa
Pred kratkim sem spoznala Moringo. Po večtedenski virozi sem težko prišla nazaj k sebi. Presenetili so me vsi njeni poziti...
Ana Tomše Les - Menowell
Imela hude težave s svojimi hormoni. Vse mi je šlo na živce in menstruacija ni bila redna. Odločila sem se, da preizkusim ...
Veronika - Algae Omega 3
Odkar jemljem Algae Omega 3 se počutim bolje, moja koža ima manj nečistoč in imam boljši spomin.