Marija - Her Biotic
Rodila sem se edpidermolitično ihtiozo, zato je moja koža izjemno občutljiva in krhka. Her Biotic mi je pomagal izboljšati stanje kože in po 28. letih sem končno občutila več svobode.

Rodila sem se z epidermolitično ihtiozo, povezano z sindromom metuljevih kril. Moja koža je po vsem telesu zelo debela in hkrati zelo krhka. Že kot majhna deklica sem trpela zaradi številnih vnetij, vsak dan sem imela veliko mehurjev od čevljev, neprimernih oblačil in zelo pogosto so se mehurji vneli po celem telesu. Nikoli nisem vedela, kaj naj najprej zdravim in ali naj se raje odpravim v bolnišnico. Pri vnetju se pojavi tudi veliko bolečin v koži in vnetja praktično nikoli ni bilo mogoče zdraviti drugače kot z antibiotiki, ki sem jih jemala tudi po 3 tedne 9-krat na leto.

In tako je bilo 28 let. Vsak dan sem morala skrbeti za kožo, jo negovati, vezati, prebadati vnetene mehurje, včasih kožo hladiti, včasih jo greti ...

Her Biotic sem začela uporabljati nekje konec poletja leta 2022. Nanj sem naletela povsem po naključju, ko sem že nekaj časa iskala primerne probiotike in sem Her Biotic začela videvati v oglasih. 

Nisem verjela, da bi karkoli lahko sploh delovalo in mi izboljšalo počutje.

Prebrala sem ocene in bila zelo presenečena nad tem, kako pozitivne so bile. Rekla sem si, da bom preizkusila eno pakiranje. Všeč mi je bilo, kako pregledna je spletna trgovina, saj sem naročilo oddala brez težav in nekaj dni kasneje že spila prvo kapsulo.

Bila sem zelo prijetno presenečena, ko sem že po enem tednu začutila drugačen občutek v želodcu. Moje telo se je nenadoma počutilo veliko bolje, težko opišem ta občutek. 

Verjetno bi bila že samo ta sprememba dovolj, da bi jih redno jemala še naprej, vendar me je popolnoma presenetilo to, da so začela vnetja izginjati, mehurčki niso več bili tako veliki in nisem vedela, ali je to naključje ali pa je to posledica jemanja Her Biotica. Zato sem nadaljevala z kuro in ko sem bila tri mesece brez vnetja, sem pomislila: "Aha?!", to res deluje. 

Po 28 letih sem občutila popolno srečo in tudi malo svobode, ker sem začutila, da lahko zmorem več ... ker me otroci končno ne vidijo v bolečinah vsak dan.

Her Biotic jemljem približno šest mesecev in v tem času sta se pojavila le dva izbruha bolezni.

Drugi zapleti, kot so izjemno hitra rast kože in omejitve povezane z mojo boleznijo ne bodo nikoli izginili, so in bodo še vedno prisotni, a da mi je nekaj res tako učinkovito pomagalo, še sama ne morem verjeti in se vam za to zahvaljujem.

Hvala, ker delate, kar počnete, da bi pomagali!

Marija


Priporočamo
background
310 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...
Nataša - Her Biotic
Her Biotic mi je pomagal, da je moj trebuh spet raven.