Bernarda - Her Biotic in Maca
Kombinacija Her Biotic kapsul in Mace mi je pomagala uravnati porušeno hormonsko ravnovesje. Imam redne menstruacije in nimam več ginekoloških težav.

Po dveh ginekoloških operacijah sem na Instagramu odkrila Her Biotic in sem ga tudi naročila. Sedaj praznim že peto škatlico. 

Po tretjem mesecu sem zraven naročila še Maco. Kombinacija teh dveh prehranskih dopolnil mi je popolnoma uskladila moje porušeno hormonsko ravnovesje; menstruacijo dobim na točno določen dan, brez težav. 

Priporočam prav vsaki ženski, ki ima hormonsko neravnovesje ali je prestala ginekološko operacijo in tudi vsem, ki želijo, da želijo poskrbeti zase na tem področju. Odlični izdelki in točno tako učinkujejo kot je to v opisu večkrat navedeno. Hvaležna sem za vaše izdelke. 

Moje življenje je zdaj bolj kakovostno, jaz pa bolj samozavestna. Ponovno se počutim kot se ženska mora počutiti: ženstveno.Poleg tega pa so tudi ginekološki izvidi pokazali, da je tam vse v najlepšem redu. Danes grem na obvezne kontrole brez strahu in samozavestno. 

Ena zelo zadovoljna stranka, 

Bernarda

Priporočamo
background
6 Mnenja
Hormonsko ravnovesje: 2x Her Biotic + Želatinirana Maca v kapsulah Gratis
Na Zalogi

Paketek za ženske, ki želite podpreti hormonsko ravnovesje, s tem pa si zagotoviti več energije, bolj jasne misli, manj nihanj razpoloženja, višji libido in urejen menstrualni cikel. Maca je adaptogena rastlina, ki pomaga pri uravnavanju ženskih hormonov in dviguje raven energije. Njeno delovanje odlično dopolnjujejo Her Biotic mikrobiološke kulture, ki podpirajo ravnovesje v vaginalni in črevesni flori, uravnavajo metabolizem estrogena ter skrbijo za urejeno prebavo.

Od €47.80
Sorodni članki
Ilarija - Maca in Her Biotic
V preteklosti sem vedno imela močan PMS. Bila sem zelo čustvena in imela sem veliko nihanj razpoloženja.
Timea - HerBiotic + Maca + Moringa
Že vrsto let imam težave z menstrualnim ciklom, a zdravniki mi ves čas zatrjujejo, da ni nič narobe. Jemala sem vse možne ...
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...