Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kilogramov sem namreč opazila, da moj libido ni bil več kot včasih in ker se maco pogosto uporablja tudi za izboljšanje spolnega življenja moških in žensk ter povečanja plodnost sem se odločila da jo poskusim.
Nina

Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kilogramov sem namreč opazila, da moj libido ni bil več kot včasih in ker se maco pogosto uporablja tudi za izboljšanje spolnega življenja moških in žensk ter povečanja plodnost sem se odločila da jo poskusim. In res je, opazila sem ne samo dvig libida ampak tudi izboljšanje razpoloženja in višek energije.

Ker je maca bogata z vitamini B, C in E ter z dovajanjem železa pomaga obnavljati rdeče krvne celice jo priporočam tudi vsem, ki imajo pomanjkanje železa. Odkar jemljem maco imam tudi več energije in večjo vzdržljivost pri športnih aktivnostih, opazila sem tudi hitrejše pridobivanje mišične mase.

Ena izmed največjih plusih Želatinirane Maca v kapsulah je pa ta, da je zaradi odvzetega škroba lažje prebavljiva in mi tako po zaužitju ne povzroča »težkega« občutka v želodcu.

Priporočamo
background
15 Mnenja
Bio Želatinirana Maca v kapsulah
120 KAPSUL
Na Zalogi

Želatinirana maca je kar 5x močnejša od običajne, hkrati pa bolj prijazna do prebavnega sistema in lažja za uživanje. Maca je adaptogeno zelišče, ki izvira iz Peruja. Velja za eno nepogrešljivih superživil za ženske.

Od €18.90
Preberi več
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Silva Podričnik - Unibiotic
Rada bi z vami delila svoje izkušnje z vašimi prehranskimi dopolnili.Že dolgo časa se srečujem z nepravilno prebavo in odv...
Mirjana Ninič - Vegan Collagen Booster
Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji noh...