Timea - HerBiotic + Maca + Moringa
Že vrsto let imam težave z menstrualnim ciklom, a zdravniki mi ves čas zatrjujejo, da ni nič narobe. Jemala sem vse možne kapsule in vitamine, pa ni bilo sprememb. Odkar jem maco v kapsulah, je moj cikel končno urejen. V rutino sem dodala še Moringo in Her Biotic ter poleg boljšega počutja opazila tudi lepšo kožo.

Že vrsto let imam težave z menstrualnim ciklom, ki ni reden, kar mi povzroča tudi težave z zanositvijo. Bila sem pri zdravnikih in na vseh možnih pregledih, ki pa niso pokazali nobenih težav. Poskusila sem z jemanjem nosečniških kapsul, različnih vitaminov in kapljic. Vse sem jemala več mesecev, saj vem, da se spremembe ne zgodijo čez noč, a sprememb ni bilo.

Veliko sem brala o blagodejnih učinkih mace in ko sem brskala po spletu sem naletela na prehranska dopolnila iz Eko Škrnicla. Odločila sem se, da dam maci v kapsulah priložnost. Jemljem jo eno leto in opažam izboljšanje. Moj menstrualni cikel je zdaj končno reden in med menstruacijo nimam več krčev.

Pred dvemi meseci sem začela uporabljati še Moringo in Her Biotic. Opažam, da imam lepšo kožo, manj mozoljev in nasploh se res dobro počutim. Upam, da mi zdaj uspe dočakati tudi težko pričakovati plusek.

Hvala za super izdelke!

Priporočamo
background
9 Mnenja
Paket Hormonsko ravnovesje
Na Zalogi

Paketek za ženske, ki si želite več energije in predvidljivosti v menstrualnem ciklu. Nihče ti več ne bo mogel očitati, da si v dneh pred menstruacijo neznosna in da ti razpoloženje ves čas niha. Bolj mirna boš, ker boš vedela, kdaj lahko pričakuješ menstruacijo. Z vsakodnevnimi izzivi se boš soočala z več energije, dovolj pa ti je bo ostalo tudi za zvečer, ko bo na vrsti druženje s partnerjem.

Od €42.80 Od €38.52 Prihraniš €4.28
Sorodni članki
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...
Adrijana - Her Biotic
Dolgo sem se borila z vnetji mehurja. Odkar sem v menopavzi, je bila to moja stalnica. Še dobro, da sem odkrila Her Biotic...
Maja - Her Biotic, Kurkuma, Moringa
Pred kratkim sem spoznala Moringo. Po večtedenski virozi sem težko prišla nazaj k sebi. Presenetili so me vsi njeni poziti...