Adrijana - MenoWELL
Nihče me ni opozoril, da menopavza ne pomeni le izgube menstruacije. Doleteli so me neprijetni simptomi, ki se jih nisem znebila dokler nisem naročila MenoWell kapsul.

Pred manj kot dvema letoma, ko sem začela zgubljati menstrucije, mi je zdravnik po pregledu povedal, da se mi je začela menopavza. Sprva sem to sprejela kot dejstvo, saj razen nerednih menstruacij nisem imela drugih težav. Po približno pol leta pa se je vse skupaj začelo. 

Razdražljivost, utrujenost, nespečnost, tesnoba do depresije, velike prebavne težave, napihnjen trebuh, napenjanje. K sreči sem se izognila vsaj vročinskim oblivom. In vse to v psihično stresnem času korona krize. Takrat mi ni prišlo na misel, da je vse to povezano z menopavzo. 

Zdravnik me je opozoril le na izgubo menstruacije, mi ponudil hormonsko zdravljenje in s tem sva zaključila. A hormonsko zdravljenje je zame preveč tvegano in nesprejemljivo, zato sem začela sama iskati informacije o menopavzi ter brala izkušnje in občutke drugih žensk.

Kupila sem več izdelkov brez recepta, ki so na voljo v lekarnah za lajšanje simptomov menopavze, vendar nobeden izmed njih ni imel večjega učinka. Izgubljala sem veselje do življenja, bila sem jezna in neprijetna do svojih bližnjih, vendar tega nisem mogla nadzorovati. Nič me ni veselilo in popolnoma sem se zaprla vase. Nabralo se mi je tudi kar nekaj odvečnih kilogramov, kar pa je dodatno poslabšalo moje počutje. 

Dokler se mi nekega dne, ko sem ponovno iskala več informacij, na Facebooku ni pojavil oglas za Eko Škrnicl in MenoWell. Opisane so bile vse težave žensk, ki preživljajo menopavzo, in nenadoma se mi je zdelo, da berem o sebi. Skoraj vse se je ujemalo s tem, kar sem doživljala. Nisem oklevala in še isti dan sem naročila svoj prvi paket MenoWell in po priporočilu tudi Her Biotic. S strahom, a tudi z velikim upanjem sem začela redno jemati izdelke in že po približno prvem tednu sem začela čutiti zmanjšanje simptomov. 

Najprej sta se umirila razdražljivost in tesnoba, izboljšalo se mi je spanje, po približno mesecu dni pa so se umirile tudi težave s prebavo in napihnjenim trebuhom. Spet sem se začela počutiti dobro v svoji koži, in se vrnila k redni vadbi ter začela izgubljati pridobljene kilograme. Počasi, korak za korakom. 

Zdaj jem MenoWell kapsule že četrti mesec. Priporočam ga vsem svojim prijateljicam in sodelavkam, ki se pritožujejo nad podobnimi težavami.Petra, hvala za odličen, nepogrešljiv izdelek. Resnično pomaga in izboljša kakovost življenja v težkem obdobju za vsako žensko.

Želim vam še veliko, veliko zadovoljnih strank!

Adrijana

Priporočamo
background
82 Mnenja
MenoWELL
60 KAPSUL
Na Zalogi

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Posebna mešanica MenoWell vseuje kar 10 naravnih izvlečkov zelišč. 100% rastlinskega izvora.

Od €26.00
Sorodni članki
Ingrid - MenoWELL
"Po manj kot 2 tednih jemanja kapsul sem spet lažje in mirneje spala (prespala sem celo noč), prav tako pa sem si bolje za...
Sabina - MenoWELL
Menowell kapsule so mi pomagale, da sem se rešila neprijetnih simptomov menopavze. Imam več energije, manj vročinskih obli...
Jana - MenoWELL
V menopavzi so mi največ slabe volje povzročali vročinski oblivi. Odkar jemlje MenoWELL sem se od njih praktično poslovila.