Izkušnje strank s Her Bioticom: 7 žensk, 7 zgodb
Si se znašla v situaciji, ko imaš občutek, da te tvoja telo pušča na cedilu?
Se ti ponavljajo težave z glivičnimi in bakterijskimi vnetji, vnetji mehurja in neprijetnim občutkom “tam spodaj”?
Imaš ves čas napihnjen trebušček, ki ga ne uspeš odpraviti?
Poleg tega pa je tvoja prebava bolj “po vetru” - včasih redna in brez težav, spet drugič te prebavne motnje presenetijo, ko jih najmanj pričakuješ?
Pa na koži se ti pojavljajo nečistoče, čeprav nege nisi spreminjala že mesece.

Situacija je jasna. Tvoja črevesna in vaginalna mikrobiota potrebujeta podporo. To sta namreč dve najbolj pomembni mikrobioti v tvojem telesu. Zakaj je pomembno, da to veš?

Vaginalna in črevesna mikrobiota si ne delita le enake vrste bakterij, ampak med seboj tudi ves čas »komunicirata«.

‍To počneta na dva načina:

‍1.   Medseboj komunicirata zaradi neposredne bližine »tam spodaj«, kar omogoča prenos črevesnih bakterij v nožnico (in obratno).

2.   Črevesje lahko komunicira z nožnico tudi bolj posredno, saj lahko zdravo črevesje zmanjša vnetje celotnega telesa, manj vnetij v telesu pa pomeni tudi manj vnetij v nožnici.

Zato je pomembno, da poskrbiš za ravnovesje bakterij v obeh, saj ti to prinaša številne pozitivne učinke na tvoje intimno zdravje, prebavo, stanje kože in splošno dobro počutje.

In za obe lahko poskrbiš že z eno samo kapsulo na dan.

Odkrij najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo za ženske >>> 

Če si ob naštevanju težav na začetku tega zapisa prikimavala z glavo in si mislila “pa vse to se dogaja tudi meni”, ti upanje za to, da obstaja rešitev, morda povrnejo zgodbe žensk, ki so preizkusile Her Biotic kapsule.

Preberi, kaj pravijo:


“Her Biotic je zame absolutno TOP izdelek. Neverjetno je, kako učinkovite so te kapsule. Mislim, da me večina žensk razume, ko rečem, da sem imela dolgo težave z napihnjenim trebuščkom. In kako me je motil! 


Preizkušala sem različne probiotike, da bi si olajšala težave, pa ni bilo učinka. Od trenutka, ko sem odkrila in preizkusila Her Biotic pa je vse drugače. Že po 1 tednu je napihnjen trebušček minil in počutila sem se veliko bolje. Res priporočam, da ga preizkusiš, Her Biotic je mali čudež!”

EVA


Pri napihnjenem trebuščku ne gre le za neprijeten občutek. Dejstvo, da ne moreš obleči najljubše oblekice, ker te vsi sprašujejo, če si noseča …Ali pa zapeti najljubših kavbojk, čeprav veš, da so ti prav, lahko pošteno načne tvojo samozavest. A napihnjenost ni edino, kar se ti lahko zgodi, če se tvoja črevesna mikrobiota poruši. To pogosto prinaša tudi težave s prebavo, ki so lahko sila neprijetne.


“Imela sem težave z napihnjenostjo in prebavo. Prijateljica, ki je imela dobre izkušnje s Her Biotic kapsulami, mi je priporočila naj jih preizkusim. Sprva sem bila skeptična, a sem se vseeno odločila, da jim dam priložnost.

Od takrat se je napihnjenost umirila, prebavnih težav nimam več, pa tudi na koži sem opazila izboljšanje.


Zelo sem vesela, da sem se odločila preizkusiti Her Biotic kapsule in definitivno jih bom še naročila.”

SUZANA


Veliko žensk po rednem jemanju Her Biotic kapsul poroča o izboljšanju stanja kože.

Nečistoče se zmanjšajo, akne in mozolji pred menstruacijo niso več tako pogoste. Ne gre za naključje - črevesje namreč igra zelo pomembno vlogo pri skrbi za lepo kožo. Poleg tega, da redna prebava pomeni tudi redno izločanje toksinov in odpadnih snovi, je črevesje pomembno tudi za hormonsko ravnovesje.

Odvečni estrogen se namreč izloča skozi črevesje in če se zalomi pri prebavi, se zalomi tudi pri ravnovesju tvojih ženskih hormonov. To pa je, kar zagotovo že veš, zelo pomembni - ne le za dobro počutje, ampak predvsem za tvoje zdravje.

Poleg prebave in podpore zdravi koži, pa ima črevesje še en zelo velik vpliv na tvoje zdravje “tam spodaj”.

Neravnovesje bakterij lahko namreč povzroči vnetje mehurja. Skrb za zdravo mikrobioto ti lahko tako prihrani marsikatero skrb in neprijetno bolečino tako v poletnih kot v zimskih mesecih.

Anja, Rebeka in Katarina zato prisegajo na redno jemanje Her Biotica.


»Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje, saj sem imela v nekem obdobju, ko sem bila še na faksu, vnetje kar pol leta skupaj. Jedla sem ene antibiotike za drugimi, vnetja pa so še vedno vztrajala. Ujela sem se v začaran krog. Ker mi ni nič več pomagalo, sem začela razmišljati o drugih pristopih k zdravljenju vnetega mehurja.


Odkrila sem D-manozo in kasneje probiotike Herbiotic. Prepričali so me s tem, da vsebujejo izvleček brusnice in D-manozo, oboje pa je zelo učinkovito pri preprečevanju vnetij. Po enem mesecu uporabe D-manoze in Herbiotica je bila odločitev jasna: to dvoje bo odslej VEDNO v moji omari.«

ANJA

»Imela sem ogromno težav z vnetjem mehurja in in z vnetji v nožnici. Očitno sem nagnjena k takšnim in drugačnim vnetjem. Načeloma sem vedno pila pripravke iz lekarne. Ko to ni več pomagalo, sem dobila antibiotike.

Novembra sem imela nazadnje vnetje, zelo močno vnetje. Mehur me je pekel za znoret. Takrat so mi pri Eko Škrniclu predlagali Her Biotic v kombinaciji z D-manozo.


Drage dame, to je top kombinacija. Her Biotice jem ves čas, saj so odlični za vse ženske težave; od bolečih menstruacij do prebave. Skupaj z D-manozo pa so Her Biotici super kombinacija za preprečevanje vnetij mehurja in nožnice ter prvo pomoč, če do česa pride.

Prav čutiš, da je boljše!

S temi kapsulami na pomoč večkrat priskočim tudi prijateljicam in vedno so mi zelo hvaležne.«

REBEKA

»Imam zelo pozitivno izkušnjo z jemanjem Herbiotica. Kronična vnetja sečil sem imela, odkar sem se prvič srečala s spolnimi odnosi. Nobene tablete mi niso več pomagale, na vse sem postala odporna. Nazadnje sem bila na antibiotični terapiji kar 6 mesecev. Težave sem rešila s pomočjo bioenergije in Herbiotic kapsul. Vnetje se je končno umirilo. Srečna sem do neba.«

KATARINA


Na začetku zapisa sem govorila o dveh mikrobiotah - črevesni in vaginalni.

In eden glavnih razlogov, zakaj je Her Biotic med ženskami tako priljubljen, je prav dejstvo, da skrbi tudi za zdravje in ravnovesje v vaginalni mikrobioti.

To je ključno za preprečevanje vnetij, ki povzročajo srbečico, bolečine, težave z uriniranjem in neprijetne izcedke.

Že več 100 000 ženskam po celi Evropi je pomagal odpraviti vnetja …


Ter podpreti zdravje vaginalne mikrobiote in s tem preprečiti, da bi se jim vnetja spet pojavljala.


“Že kar nekaj časa sem se spopadala z vnetji nožnice. Poskusila sem različne kreme in tablete, pa na kratki rok so vnetja izginila in se spet pojavila. Imela pa sem tudi izcedke.


Ker sem že prej preskusila vaše izdelke sem se odločila, da poskusim še s Herbioticom in že po nekaj dnevih se mi je izcedek zmanjšal in tudi srbečica je izginila.

Zdaj ga jemljem več kot tri mesece in vnetja so izginila. Hkrati so izginili tudi izpuščajo na koži, stanje kože se je izboljšalo.”

ANA

“Her Biotic sem odkrila na družbenih omrežjih. Mojo pozornost je pritegnil, ker sem se prej soočala s kar veliko težavami kot so izcedki in blage okužbe intimnih predelov. Preizkušala sem že več izdelkov, a mi niso pomagali. 

Zdaj pa sem končno odkrila rešitev za vse to: Her Biotic! Zelo mi pomaga tudi pri zmanjševanju napihnjenosti. Srčno ga priporočam vsem s podobnimi težavami.”

DANIJELA


Her Biotic mikrobiološke kulture so nepogrešljiv del domače lekarne vsake ženske.

Pomagajo ti uravnati črevesno in vaginalno mikrobioto.

Skrivnost Her Biotic kapsul je v unikatni mešanici mikrobioloških kultur, ki je bila ustvarjana prav z namenom, da podpre ženske in njihovo zdravje. Vsebujejo 6 različnih sevov, dodali pa smo jim še izvleček brusnice in D-manoze, kar dodatno pripomore pri preprečevanju vnetij mehurja.

Kapsule pomagajo urediti prebavo, zmanjšati napihnjenost, zmanjšati, odpraviti ali preprečiti vaginalna vnetja, preprečiti vnetja mehurja, podpreti zdravo in čisto kožo, hormonsko ravnovesje in še in še.

Najbolje pri vsem tem pa je, da Her Biotic kapsule nimajo stranskih učinkov, njihovi rezultati pa so dolgoročni.


Priporočamo
background
307 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Izkušnje strank s FemCARE kapsulami: 7 žensk, 7 zgodb
Si se tudi ti znašla v situaciji, ko se ti zdi, da v tvojem telesu ni nič več vlažno?Imaš težave z vnetji, zoprnim pritisk...
3 faze menopavze in simptomi, ki jih ne želiš prezreti
Ko pomislimo na menopavzo, večina meni, da je menopavza samo obdobje, ko dejansko ostaneš brez menstruacije in si deležna ...
Anti age jedilnik: 10 vrst živil za lepoto od znotraj navzven
Lepa in mladostna koža. To je ideal, h kateremu v današnji družbi vsi stremimo. Ne gre zgolj za videz. Ste se kdaj sprašev...