Viktorija - Ovary Care in Her Biotic
Skoraj 5 let sem imela težave s prebavnimi težavami in kandido.

Skoraj 5 let sem imela težave s prebavnimi težavami in kandido. Takoj, ko si privoščim malo manj urejeno prehrano ali grem na bazen, imam težave. Preizkusila sem nešteto krem in zdravil, ampak težave so se ves čas ponavljaje.

Odkrila sem vaše izdelke in se odločila, da dam priložnost Her Biotic kapsulam. In še dobro, da sem jim, saj so odlične. Že tri mesece nisem imela vnetja, poleg tega pa sem tudi manj napihnjena.

Poleg težav s prebavo, pa sem se soočala tudi z nerednim menstrualnim ciklom, saj sem pred enim letom prekinila jemanje hormonske kontracepcije. K Her Biotic kapsulam sem dodala še Ovary Care in navdušena sem nad rezultati. Hvala!

Viktorija


Priporočamo
background
1 Mnenja
Ovary Care
120 Kapsul
Na Zalogi

Ovary Care je mešanica Mio-inozitola in Caronositola®️ (ali D-chiro-inozitol). Caronositol®️ je izvleček rožiča, z visoko vsebnostjo D-pinitola. V kapsulah se nahajata v telesu naravnemu razmerju 40:1. Dodana sta jima še vitamin D in aktivna oblika folna kisline. Ovary Care na naraven način podpira ravnovesje ženskih hormonov, urejen menstrualni cikel ter zdravje jajčnikov (še posebno pri PCO in PCOS) in drugih reproduktivnih organov.

Od €27.00
Sorodni članki
Nina - Ovary Care kapsule
Imam simptome PCOS in odkar jemlje Ovary Care so akne na obrazu končno začele izginjati.
Anja Baš - Her Biotic in D-manoza
Zame je vnetje mehurja nekaj najhujšega, kar lahko doživim. Žal imam s tem dolgoletne izkušnje.
Susana - FemCARE in Her Biotic
Sem zrela ženska, stara 56 let. Moj cilj je, da bi se še naslednjih 20 let počutila kot ženska. Kot vse, sem se tudi jaz s...