Nina - Ovary Care kapsule
Imam simptome PCOS in odkar jemlje Ovary Care so akne na obrazu končno začele izginjati.

Imam simptome PCOS: hormonske izbruhe mozoljev in aken okoli ust, brade, po vratu, dekolteju in hrbtu, blažjo poraščenost okoli brade in prsi, precej intenziven PMS in prekomerno težo, ki jo s težavo izgubim.

Enake težave imam že nekaj let. Intenzivnost simptomov rahlo niha, vendar ni večje spremembe na dolgi rok, ne glede na to ali pazim na uravnoteženo prehrano in se izogibam tudi mlečnim izdelkom ali ne. Nikoli nisem jemala kontracepcijskih tabletk.

Po vsem tem sem se odločila, da poskusim še vaše izdelke, saj sem slišala za kar nekaj pozitivnih odzivov in pozitivnih razultatov. Naročila sem Ovary Care in po enem mesecu uporabe lahko rečem, da opažam manjše razlike z izbruhom hormonskih aken. 

Tudi znaki PMS se mi zdijo bolj mili, kot so bili zadnje tri mesece (tik pred menstruacijo ponavadi čutim utrujenost, občutljivost, obremenjenost telesa do mere, da ne morem biti športno aktivna, občutljive prsi, sesutje imunskega sistema, zadnja dva meseca pa ponoči tudi tresljaji mrzlice in vročina).Ta mesec so se nekateri od naštetih simptomov izrazito zmanjšali. 

Verjamem, da bodo še boljši rezultati, ko bom Ovary Care jemala dalj časa. 

Nina

Priporočamo
background
12 Mnenja
Ovary Care
120 Kapsul
Na Zalogi

Ovary Care je mešanica mio-inozitola, folne kisline in drugih sestavin, ki na naraven način podpirajo ravnovesje ženskih hormonov, urejen menstrualni cikel ter zdravje jajčnikov in drugih reproduktivnih organov.


Od €27.00
Sorodni članki
Valerija
Zaradi PCOS sem imela težave z nerednimi menstruacijami in kožo. Zdaj sem jih končno odpravila!
Lenka - Her Biotic
Pol leta sem se spopadala s težavami tam spodaj, dokler nisem začela jemati Her Biotic. Moje težave so se končno ustavile!