Maja - Her Biotic, Kurkuma, Moringa
Pred kratkim sem spoznala Moringo. Po večtedenski virozi sem težko prišla nazaj k sebi. Presenetili so me vsi njeni pozitivni učinki. Poleg Moringe, so v moji redni kuri tudi Her Biotic, Kurkuma, občasno pa še D-manoza.

Naj predstavim svoje vojake iz Eko škrnicla: Her biotic, Bio Kurkuma, Bio Moringa, občasno pa še D-Manoza. Moringo sem spoznala šele pred kratkim, saj sem po večtedenski virozi kar težko prišla ponovno nazaj v kondicijo. Sicer jo uživam komaj dobra dva tedna, a opažam, da sem nekoliko manj utrujena, koža pa je začela pridobivati nazaj svoj sijaj in je manj sivkasta. V nakup moringe me je prepričal zapis, da vsebuje veliko antioksidantov ter ogromno vitamina C. Ker me po običajnem vitaminu C pogosto boli želodec, sem se odločila za moringo. Jemljem jo zjutraj, kar med zajtrkom, in sicer vsak dan 3 kapsule. Po kurkumi posežem občasno, predvsem zaradi občasnih vnetij v sklepih. Her Biotic pa je moja stalnica že več kot eno leto – naredim dvomesečno terapijo ter si nato vzamem nekaj odmora. Preverjeno deluje in ne menjam.

Kadar pa se stvari poslabšajo in čutim, da se morda pripravlja že kar vnetje mehurja, takrat pride na pomoč D-manoza, a to se dogaja zelo redko, predvsem zahvaljajoč Her biotic-u. Kako sem se spoznala z mojimi pomočniki? Med sprehajanjem lansko leto po Kranju, sem opazila zanimiv znak trgovinice in si dejala, da grem malo pokukat. Takrat sem prvič izvedela za Her biotic in ljubezen se je začela.


background
Na Zalogi
Od