Teresa - Fem Care
Res priporočam FemCare kapsule vsem, ki imajo iste težave. Resnično sem se zaljubila v vaša prehranska dopolnila in sem zadovoljna z vsem, kar sem preizkusila.

Marca lani sem imela operacijo oči in od takrat sem imela težave s suhimi očmi. Večkrat na dan sem si morala kapljati umetne solze. Brez njih nisem mogla več normalno preživeti dneva, saj so mi suhe oči že po nekaj urah brez kapljic povzročale hud glavobol. 

Za FemCare sem izvedela na družbenih omrežjih in ker sem imela dobre izkušnje z vašimi izdelki sem kapsule takoj naročila. Že po prvem mesecu sem občutila rezultate, saj mi ni bilo treba tako pogosto uporabljati umetnih solz. Zdaj po približno 6 tednih pa jih sploh ne potrebujem več.

Res priporočam FemCare kapsule vsem, ki imajo iste težave. Resnično sem se zaljubila v vaša prehranska dopolnila in sem zadovoljna z vsem, kar sem preizkusila.

Teresa

Priporočamo
background
31 Mnenja
Fem Care
90 Kapsul
Na Zalogi

FemCARE pomaga omiliti težave s suho nožnico, očmi, usti in kožo. Naravna mešanica rastlinskih izvlečkov spodbuja optimalno navlaženost sluznic in hkrati podpira hormonsko ravnovesje. Poslovi se od neprijetnega občutka suhosti, srbečice in zmanjšaj tveganja za razvoj vnetij.

Od €22.90
Sorodni članki
Deja - Fem Care in Her Biotic
Her Biotic in FemCARE sta mi pomagala odpraviti težave z vnetji in suhostjo “tam spodaj”.
Izkušnje strank s FemCARE kapsulami: 7 žensk, 7 zgodb
Si se tudi ti znašla v situaciji, ko se ti zdi, da v tvojem telesu ni nič več vlažno?Imaš težave z vnetji, zoprnim pritisk...
Suzana - Fem Care
Po porodu so se začele težave s suhostjo nožnice in vnetji sečil. Preizkušala sem različne izdelke iz lekarne, a večina je...