Saša (@foodiva_sasha) - NatalBiotic
Verjamem, da vojska 6 sevov bakterij tako mene kot otročka uspešno ščiti pred zunanjimi vplivi, zato Natal Biotic ostaja vse do poroda in še naprej, nepogrešljiv element moje večerne rutine.

Natal Biotic sem začela uživati na prehodu v tretji trimester nosečnosti z velikimi upi, da mi bo pomagal urediti prebavo. Ob predpostavki seveda, da skrbim za uravnoteženo prehrano bogato z vlakninami, za hidracijo, kakor tudi za gibanje. 

Težko skrijem veselje ob dejstvu, da so se pričakovanja glede učinka kmalu uresničila. 

Dodatno bi želela z NatalBioticom črevesju dati možnost, da vse iz hrane pridobljene dragocene snovi kar najbolje absorbira ter mi tako pomaga tudi pri krepitvi imunskega sistema, ki je letošnjo jesen nekoliko oslabljen. 

Verjamem, da vojska 6 sevov bakterij tako mene kot otročka uspesno sčiti pred zunanjimi vplivi, zato izdelek ostaja vse do poroda in še naprej, nepogrešljiv element moje večerne rutine.


Priporočamo
background
10 Mnenja
Natal Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Natalbiotic so mikrobiološke kulture za nosečnice in doječe mamice. Vsebujejo Actazin, izvleček zelenega kivija in 6 izbranih sevov, ki podpirajo zdravje črevesne flore in absorpcijo hranil, spodbujajo nastajanje telesu naravnega folata ter pomagajo krepiti imunski sistem.

Od €23.90
Preberi več
Klara - Kidsbiotic
Z nakupom Kidsbiotica sva resnično zadovoljni, zato bi ga priporočala vsem mamicam, da ga kupijo za svoje otroke, ker samo...
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...