Klara - Kidsbiotic
Z nakupom Kidsbiotica sva resnično zadovoljni, zato bi ga priporočala vsem mamicam, da ga kupijo za svoje otroke, ker samo najboljše, je najboljše za njih.
Klara

"Za zdravje otrok bi naredili vse, zato, ko gre za preventivo naredim pravo raziskovalno nalogo.

Glede na letošnjo situacijo in prehod iz poletja na jesen, sem želela svojo 14 letno hči maksimalno zaščititi, zato sem se odločila za otroške probiotike Kidsbiotic z vitaminom C. Pri odločitvi mi je v prvi vrsti bilo pomembno, da je naravno, zelo učinkovito, lahko za jemanje in celovito. To vse je Kidsbiotic.

Pri uživanju smo kmalu opazile boljše počutje, z več energije in precej manj težav v črevesju. Moram priznati, da je precej manj, oz. nič težav, v primerjavi z prejšnjimi leti. Zdravje se prične v črevesju in se kaže navzven.

Z nakupom Kidsbiotica sva resnično zadovoljni, zato bi ga priporočala vsem mamicam, da ga kupijo za svoje otroke, ker samo najboljše, je najboljše za njih."


Priporočamo
background
20 Mnenja
Kids Biotic: Otroške mikrobiološke kulture z vitaminom C
100 g
Na Zalogi

Kids Biotic so izbrane mikrobiološke kulture, prilagojene posebej za otroke. Poleg mikrobioloških kultur, vsebujejo tudi vitamin C, ki pomaga pri krepitvi imunskega sistema in pri uravnavanju alergij. Ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.


Od €15.90
Sorodni članki
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Laura - Kidsbiotic
Mi spijemo Kidsbiotic vsako jutro s čajem že leto dni brez problema. In v tem času smo bili le dvakrat zares bolani!
Maja Tratnik - Kidsbiotic
Veseli me, da nama je bil s partnerjem pred in med potovanjem v Egipt Unibiotic v veliko podporo. Nobenih prebavnih težav,...