Nives Orešnik - Paketek vitamin C + vitamin D
Zdravje zame ni nekaj samoumevnega in vem, da nisem »nedotakljiva«. Veliko časa vložim v učenje, skrb za gibanje in uravnoteženo prehrano. Svoje zdrave navade pa podprem tudi z izbranimi prehranskimi dopolnili. Med njimi sta tudi vitamin C in vitamin D, ki krepita moj imunski sistem.

Sama se večkrat opomnim na to, da je moje zdravje v veliki meri v mojih rokah. Sama sebe ne štejem med »nedotakljiv#, čeprav sem fit.

Nimam obsesije z zdravjem, ga pa ne jemljem za samoumevnega. Zavedam se, da je skrb za telo pomembna prioriteta in da se vložek v zdravje (tudi takrat, ko nimaš nobenih težav) obrestuje. Zdravi in močni ljudje so odpornejši, po boleznih in poškodbah okrevajo hitreje, lažje pa se soočajo tudi s stresom.

Tudi mene so letos doletele poškodbe in zdravstvene težave, ki so mi obrnile življenje na glavo. Zavedam pa se, da je moje telo v mojih rokah in da lahko sama zase veliko naredim. Ni mi žal časa, ki ga vlagam v učenje, skrb za gibanje in ponosna sem na predanost uravnoteženo prehrani.

Trenutno me pri vseh mojih zdravih navadah spremljata tudi liposomski vitamin C in vitamin D iz trgovine Eko Škrnicl, ki sem ju premišljeno izbrala glede na moje trenutne potrebe.

Še posebej hvaležna sem prijaznim svetovalkam iz trgovinice, ki mi vedno priskočijo na pomoč s strokovnimi informacijami, brez skritih »prodajalskih« namenov.


background
Na Zalogi
Od