Nives Orešnik - Paketek vitamin C + vitamin D
Zdravje zame ni nekaj samoumevnega in vem, da nisem »nedotakljiva«. Veliko časa vložim v učenje, skrb za gibanje in uravnoteženo prehrano. Svoje zdrave navade pa podprem tudi z izbranimi prehranskimi dopolnili. Med njimi sta tudi vitamin C in vitamin D, ki krepita moj imunski sistem.

Sama se večkrat opomnim na to, da je moje zdravje v veliki meri v mojih rokah. Sama sebe ne štejem med »nedotakljiv#, čeprav sem fit.

Nimam obsesije z zdravjem, ga pa ne jemljem za samoumevnega. Zavedam se, da je skrb za telo pomembna prioriteta in da se vložek v zdravje (tudi takrat, ko nimaš nobenih težav) obrestuje. Zdravi in močni ljudje so odpornejši, po boleznih in poškodbah okrevajo hitreje, lažje pa se soočajo tudi s stresom.

Tudi mene so letos doletele poškodbe in zdravstvene težave, ki so mi obrnile življenje na glavo. Zavedam pa se, da je moje telo v mojih rokah in da lahko sama zase veliko naredim. Ni mi žal časa, ki ga vlagam v učenje, skrb za gibanje in ponosna sem na predanost uravnoteženo prehrani.

Trenutno me pri vseh mojih zdravih navadah spremljata tudi liposomski vitamin C in vitamin D iz trgovine Eko Škrnicl, ki sem ju premišljeno izbrala glede na moje trenutne potrebe.

Še posebej hvaležna sem prijaznim svetovalkam iz trgovinice, ki mi vedno priskočijo na pomoč s strokovnimi informacijami, brez skritih »prodajalskih« namenov.


Priporočamo
background
1 Mnenja
Paket infuzija vitaminov
Na Zalogi

Ko gre za krepitev imunskega sistema, sta vitamina D in C nepremagljiv tandem. Vitamin D3+K2 Prispeva k delovanju imunskega sistema. Liposomski vitamin C se zaradi svoje posebne oblike, lažje in bolje absorbira, s tem pa zanesljivo ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Od €37.62
Sorodni članki
Admira Bečirović - Herbiotic
Dve leti sem imela hude bolečine v spodnjem delu trebuha, imela sem 5 operacij. Dva meseca sem bila v bolnišnici, imela se...
Elena - Ashwagandha
Po dobrem mesecu rednega uživanja Ashwagandhe pa sem začela opažati prve rezultate. S spanjem sicer nisem imela težav, a o...
Špela Križovnik - Herbiotic
Tako kot večina žensk, sem se tudi sama srečevala z občasnimi vnetji, ki so nastala kot posledica "slabe prehrane" ter str...