Špela Križovnik - Herbiotic
Tako kot večina žensk, sem se tudi sama srečevala z občasnimi vnetji, ki so nastala kot posledica "slabe prehrane" ter stresa. Poskusila sem veliko načinov, kako se rešiti te nadloge. Nedavno sem naletela na Her Biotic. Nisem bila čisto prepričana, ali je to pravi izdelek zame, ali ne. Na moje ogromno presenečenje se je čudež zgodil že po nekaj dneh uporabe Her Biotica.
Špela Križovnik

"Tako kot večina žensk, sem se tudi sama srečevala z občasnimi vnetji, ki so nastala kot posledica "slabe prehrane" ter stresa. Slaba prehrana ni nujno samo hitra hrana, temveč tudi tista, ki jo jemljemo kot del običajnega jedilnika - na primer ogljikovi hidrati. Ti so sicer dobrodošli, a povzročajo nevšečnosti, sploh pri nežnejšem spolu. Ogljikovi hidrati so namreč glavni krivci za glivična vnetja in razraščanje Candide.

Poskusila sem veliko načinov, kako se rešiti te nadloge. A kljub uporabi najboljših naravnih mil, mazil ter bombažnega perila je bilo vse zaman. Po pravici povedano sem se zelo težko zadrževala pri hrani. Žal pa tisto, kar je všeč mojim brbončicam, ni najbolje za pH mojega organizma. A le kdo se lahko zadržuje, ko sta pred njim pregrešno dobra hrana in pijača? Verjetno redke izjeme, med katere sama zagotovo ne sodim.

Nedavno sem naletela na Her Biotic. Nisem bila čisto prepričana, ali je to pravi izdelek zame, ali ne. Odločila sem se, da ga preizkusim, saj po vsem, kar sem že naredila, da bi se znebila vnetij, nisem imela več veliko za izgubiti.

Na moje ogromno presenečenje se je čudež zgodil že po nekaj dneh uporabe Her Biotica. Prehranjujem se enako kot prej, celo v menopavzi sem že in ugotavljam, da je v tem obdobju Her Biotic še posebej koristen zame. Nisem si mislila, da lahko te kapsule naredijo tako očitno spremembo. Prepričana sem, da, če je Her Biotic pomagal meni, bo tudi drugim. Moj edini namen je, da vam olajšam razmišljanje, ali izdelek naročiti ali ne. Verjamem, da je v poplavi podobnih izdelkov težko je izbrati pravega. Jaz sem ga našla. Preizkusite Her Biotic še vi."

Priporočamo
background
297 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Preberi več
Ajda - Unibiotic
Pred 6. leti, sem v trebuhu zacutila bolečino, ki je bila večkrat prisotna. Nekaj dni po tem sem dobila drisko. Sprva sem ...
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...