Admira Bečirović - Herbiotic
Dve leti sem imela hude bolečine v spodnjem delu trebuha, imela sem 5 operacij. Dva meseca sem bila v bolnišnici, imela sem veliko zdravil. To je bilo tako žalostno, da sem mislila da se mi bo zmešalo. Imela sem samo 48 kilogramov.  Potem sam odšla domov in na spletni strani našla Eko Škrnicl trgovino. Takoj sem naročila Her Biotic in še ostalo. Izdelke sem takoj začela jemati.
Admira Bečirović

"Spoštovani, naj vam povem svojo zgodbo. Dve leti sem imela hude bolečine v spodnjem delu trebuha, imela sem 5 operacij. Laparaskopsko, odstranili so mi maternico, potem so mi operirali žile na spodnjem delu trebuha, dvakrat mehur. Dva meseca sem bila v bolnišnici, imela sem veliko zdravil. To je bilo tako žalostno, da sem mislila da se mi bo zmešalo. Imela sem samo 48 kilogramov. 

Potem sam odšla domov in na spletni strani našla Eko Škrnicl trgovino. Takoj sem naročila Her Biotic in še ostalo. Izdelke sem takoj začela jemati. Drug dan sam občutila spremembe, da me trebuh nič več ne boli. Jokala sam od veselja in še naprej bom jedla vse te dodatke. Sem vesela, ker sem se tudi malo zredila se počutim super. Hvala vam iz srca. Rešili ste moje življenje!

‍Hvala iz srca trgovini Eko Škrnicl, ker obstajate. Moj nasmeh od sreče se je vrnil nazaj. Najboljši ste, vrnili ste me v stanje, kot sem bila prej. Najlepša vam hvala.

Priporočamo
background
302 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Mirjana Ninič - Vegan Collagen Booster
Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji noh...
Silva Podričnik - Unibiotic
Rada bi z vami delila svoje izkušnje z vašimi prehranskimi dopolnili.Že dolgo časa se srečujem z nepravilno prebavo in odv...
Nina - Bio želatinirana Maca v kapsulah
Maco sem začela jemati, ker sem zasledila, da ima pozitivni vpliv na spolno slo in žensko zdravje. Po izgubi kar nekaj kil...