Lenka - Her Biotic
Pol leta sem se spopadala s težavami tam spodaj, dokler nisem začela jemati Her Biotic. Moje težave so se končno ustavile!

Pol leta sem imela težave s pekočim občutkom in srbečico “tam spodaj”. Približno 3 mesece zaporedoma sem jemala antibiotike, a nikoli niso pomagali za več kot nekaj dni. To je bil začaran krog iz katerega se nisem znala rešiti.

Za Her Biotic sem že dolgo vedela, saj sem ga videvala na družbenih omrežjih, ampak sem bila skeptična. Na koncu sem ga le naročila in žal mi je bilo, da tega nisem storila že prej. Že v prvih dneh sem začutila olajšanje, sedaj po enem mesecu pa so težave izvenele. Zelo sem zadovoljna in z veseljem priporočam ta izdelek!

Lenka

Priporočamo
background
302 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Rea - Her Biotic
Hvaležna sem, da se končno dobro počutim v svoji koži in da so težave z bolečimi menstruacijami le še preteklost.
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Greta - Her Biotic
Več kot 25 let sem se borila z vnetji mehurja, zdaj pa končno našla rešitev, ki je moje težave odpravila (in to na naraven...