Valerija
Zaradi PCOS sem imela težave z nerednimi menstruacijami in kožo. Zdaj sem jih končno odpravila!

Nikoli nisem imela težav z menstruacijami, dokler mi niso postavili diagnozo PCOS. Takrat so moje menstruacije postale neredne in izjemno boleče. Cikli so bili dolgi in nepredvidljivi. Trajali so več kot 30 dni, tudi 33 ali 34. Poleg tega so se na moji koži pojavljali mozolji.

Začela sem z jemanjem Ovary Care kapsul in že po prvem mesecu opazila in čutila korenite spremembe. Moja menstruacija je prišla prej in je bila končno točna. Poleg tega opažam, da imam na koži manj mozoljev.

Priporočamo
background
1 Mnenja
Ovary Care
120 Kapsul
Na Zalogi

Ovary Care je mešanica Mio-inozitola in Caronositola®️ (ali D-chiro-inozitol). Caronositol®️ je izvleček rožiča, z visoko vsebnostjo D-pinitola. V kapsulah se nahajata v telesu naravnemu razmerju 40:1. Dodana sta jima še vitamin D in aktivna oblika folna kisline. Ovary Care na naraven način podpira ravnovesje ženskih hormonov, urejen menstrualni cikel ter zdravje jajčnikov (še posebno pri PCO in PCOS) in drugih reproduktivnih organov.

Od €27.00
Sorodni članki
Rea - Her Biotic
Hvaležna sem, da se končno dobro počutim v svoji koži in da so težave z bolečimi menstruacijami le še preteklost.
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...