Nika Urbas - Her Biotic
Zame je res pomembno, da svoje telo v vseh obdobjih ščitim pred nadležnimi vnetji. Vedno znova se zanašam na Her Biotic, ki me nikoli ne razočara in res dobro podpre moje telo.

Nikoli ne pozabim nase, ko razmišljam o darilih. Ne mislim na kozmetiko, nakit ali druge materialne stvari, ampak na dobro počutje.

December je še posebej stresen mesec; veliko dobre hrane, kakšen kozarec vina in veliko sladkih dobrot. Piko na i doda še stres (saj vsi hitimo po opravkih do zadnjega dne, kajne?). To se vedno pozna na počutju in v takšenm obdobju je še posebej pomembno, da svoje telo zaščitim pred vnetji.

Imela sem ji že precej in so prava nočna mora. Ob strani mi stoji Her Biotic iz Eko Škrnicla. To so probiotiki, ki vpostavljajo zdravo ph ravnovesje v ženskem telesu in izboljšujejo počutje. Odkar jih jemljem sem bolj sproščena. Vem, da imam podporo in me ne skrbi več, da mi bo že manjša pregreha povzročila neprijetno počutje v hlačkah.

Brez teh probiotikov ne morem več!


Priporočamo
background
302 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Admira Bečirović - Herbiotic
Dve leti sem imela hude bolečine v spodnjem delu trebuha, imela sem 5 operacij. Dva meseca sem bila v bolnišnici, imela se...
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Špela Križovnik - Herbiotic
Tako kot večina žensk, sem se tudi sama srečevala z občasnimi vnetji, ki so nastala kot posledica "slabe prehrane" ter str...