Brigita - Vegan collagen booster in Her Biotic
Začela sem se približevati obdobju menopavze, kar je s seboj prineslo neprijetne simptome; počasnejši metabolizem, neurejen menstrualni cikel, bolj suha koža, lasje in bolečine v sklepih. K srčei sem našla svojo kombinacijo prehranskih dopolnil, ki mi pomaga odpravljati te simptome.

Kot vsaka ženska sem se tudi jaz začela približevati obdobju menopavze. Upočasni se metabolizem, menstrualni ciklus malo ponagaja predno se čisto ustavi, kakšni neprijetni izcedki in podobno. Na FB sem videla oglas EkoŠkrnicla in takoj me je pritegnil HerBIOTIC, ker je bilo napisano za kaj vse pomaga. In res je. Zelo sem zadovoljna z njim, prebava se je uredila, nobenih vnetij, izcedkov, napihnjenosti odkar ga uporabljam. Rada ga priporočam vsem, ki imajo kakrsne koli podobne tezave, se posebej mlajšim dekletom, da ne posegajo po kemičnih stvareh.

Ker pa se v menskem obdobju spremeni tudi naša koža, lasje in pogosto tudi sklepi, sem se odločila za Vegan Collagen Booster in zelo hitro opazila rezultate. Nohti so postali trši, koža postaja mehkejsa, najbolj pa me je navdušilo to, da mi kolena služijo veliko bolje kot prej...to pomeni, da pomaga tudi pri sklepih. Zelo zadovoljna, ker so izdelki tako kvalitetni in vedno dobro opisani, tako da si res lahko izbereš pravo stvar za svojo težavo.

Hvala Eko Škrnicl!


background
Na Zalogi
Od