Emilija - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z bolečinami v trebuhu in vnetji.

Dolgo sem imela težave z bolečinami v trebuhu in vnetji. Imela sem tudi občutek napihnjenosti, vendar to ni bila glavna stvar, za katero sem potrebovala pomoč (čeprav me je to motilo). 

Na Her Biotic sem naletela prek instagrama in ker sem že preizkusila skoraj vse (kreme, zdravila na recept itd... bilo jih je res veliko), sem si rekla, da zakaj ne bi poskusila še tega. 

Po prvem jemanju sem imela po približno treh dneh drisko. Ni bilo grozno, vendar nič prijetnega. In naslednji dan mi je nenadoma odleglo. 

Želodec me ni bolel, takoj sem se počutila bolje, in kar me je resnično navdušilo, je bilo, da je izginila bolečina med odnosom. Po približno štirih letih tesnobe, strahu in zavračanja odnosov se je moj svet nenadoma obrnil. 

Želela sem preveriti, če gre zasluga res Her Biotic kapsulam in za dva tedna prekinila jemanje. Slabo počutje se je vrnilo, zato sem naročila dodatne škatlice in se vrnila k rutini rednega jemanja kapsul. To je najboljša stvar, ki sem jo kdaj uporabljala!

Hvala.

Emilija


Priporočamo
background
302 Mnenja
Her Biotic
30 Kapsul
Na Zalogi

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Mešanica je namenjena tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Od €23.90
Sorodni članki
Rozi - Her Biotic
Vedno sem imela neverjetno močne bolečine med menstruacijo. Po dolgih letih jih ni več, zahvaljujoč Her Bioticu!
Greta - Her Biotic
Več kot 25 let sem se borila z vnetji mehurja, zdaj pa končno našla rešitev, ki je moje težave odpravila (in to na naraven...
Rea - Her Biotic
Hvaležna sem, da se končno dobro počutim v svoji koži in da so težave z bolečimi menstruacijami le še preteklost.