Ana - Her Biotic in Premium Shape
Ultimativna preobrazba s Her Biotic in Premium shape kapsulami se mi je obrestovala. Počutim se odlično in izgubila sem nekaj kilogramov.

Zelo sem vesela, da sem končno našla rešitev zase. Dolgo časa sem namreč trpela, ker sem imela težave z apetitom. Imela sem nihanja med željo po sladkem in slanem. Ampak te želje so bile ekstremne, predvsem v času hormonskih sprememb.

To je vodilo v neustrezen način življenja in nabiranje odvečnih kilogramov. Potem pa sem začela uporabljat Her Biotic in vse se je spremenilo. Nehala sem hrepeneti po nezdravi hrani, ekcemi na moji koži so izginjali in moji hormoni so se spet spravljali v red.

Po nekaj mesecih sem Her Bioticu dodala še Premium Shape. Prilagodila sem svojo prehrano in začela redno izvajati jogo. Prve rezultate sem opazila že po nekaj tednih, opazili pa so jih tudi v službi. Prejela sem nekaj komplimentov in komentarjev, da sem izgubila težo. Zelo sem vesela!

Še posebno navdušena pa sem, ker so izdelki veganski, brez glutena in brez laktoze.

Priporočamo
background
5 Mnenja
Paket Ultimativna preobrazba
Na Zalogi

Paketek za ženske, ki se želite v svoji koži počutiti lepe in samozavestne. Tista oblekica iz lanskega poletja ti bo spet prav in brez težav boš zapela najljubše kavbojke. Hladilnik te zvečer sploh ne bo zanimal več in ne boš več ves čas razmišljala o prigrizkih in sladkarijah. V svoji koži se boš bolje počutila - tudi zato, ker zaradi rednih obiskov stranišča tvoj trebuh ne bo več kot balon.

 

Od €40.32
Sorodni članki
Hana - Her Biotic
Dolgo sem imela težave z zgago in napnihnjenostjo. V menopavzi so se težave še poslabšale. Odkar jemljem Her Biotic, je mo...
Štefka - Her Biotic
Her Biotic mi je pomagal do bolj urejene prebave in izboljšal moje intimno zdravje.
Ivana - Her Biotic
Leta sem trpela zaradi bakterijskih vnetij mehurja. Zdravniki so mi predpisovali antibiotike, mojim težavam pa kar ni bilo...