Aleksandra - FemCare
Več let sem se borila s suhostjo sluznic. Odkar jemljem FemCare teh težav več ne poznam.

Stara sem 50 let in več let sem se borila s suhostjo sluznic. Največ težav mi je povzročala suhost intimnih predelov.

V zadnjem času je to postalo res neprijetno, zato sem začela z iskanjem rešitev. A nič, kar sem preizkusila, mi ni pomagalo. Nekega dne pa se mi je prikazal oglas za FemCare. Ko sem prebrala opis izdelka, se mi je takoj zdelo, da je pravi zame.

Po vseh neuspelih poskusih nisem imela več kaj izgubiti, zato sem se odločila, da ga preizkusim. Naročila sem dve škatlici in že po prvem mesecu začela opažati izboljšave, zato sem z jemanjem nadaljevala.

Zdaj FemCare redno jemljem že nekaj mesecev in lahko rečem, da je moja težava odpravljena. Izboljšala se je splošna navlaženost mojega telesa, kar se tiče suhosti intimnih predelov pa lahko rečem, da je to le še slab spomin.

Aleksandra


Priporočamo
background
33 Mnenja
Fem Care
90 Kapsul
Na Zalogi

FemCARE pomaga omiliti težave s suho nožnico, očmi, usti in kožo. Naravna mešanica rastlinskih izvlečkov spodbuja optimalno navlaženost sluznic in hkrati podpira hormonsko ravnovesje. Poslovi se od neprijetnega občutka suhosti, srbečice in zmanjšaj tveganja za razvoj vnetij.

Od €22.90
Sorodni članki
Suzana - Fem Care
Po porodu so se začele težave s suhostjo nožnice in vnetji sečil. Preizkušala sem različne izdelke iz lekarne, a večina je...
Barbara - Fem Care
Eden izmed najbolj zoprnih simptomov menopavze je bila suha koža po celem telesu. A našla sem naravno rešitev in moje teža...
Deja - Fem Care in Her Biotic
Her Biotic in FemCARE sta mi pomagala odpraviti težave z vnetji in suhostjo “tam spodaj”.