Silva Podričnik - Unibiotic
Rada bi z vami delila svoje izkušnje z vašimi prehranskimi dopolnili.Že dolgo časa se srečujem z nepravilno prebavo in odvajanjem blata. Težave sem imela tudi z žolčem. Zelo sem navdušena nad vašimi izdelki, res so odlični, kar dokazujejo tudi rezultati. Mene ste prepričali. Priporočam vam, da se obrnete na Eko Škrnicl, če se soočate s kakršnimikoli težavami.
Silva Podričnik

Rada bi z vami delila svoje izkušnje z vašimi prehranskimi dopolnili.Že dolgo časa se srečujem z nepravilno prebavo in odvajanjem blata. Težave sem imela tudi z žolčem.

Poskusila sem že veliko prehranskih dodatkov, ki sem jih zasledila na spletu ali pa mi jih je kdo priporočal, vendar brez večjih učinkov. Na Facebook-u sem zasledila vašo stran Eko Škrnicl, ki me je takoj zasvojila. Prepričala so me priporočila vaših strank in pohvale o učinkovitosti vaših izdelkov. O tem sem se prepričala tudi sama.

Po zelo kratkem času jemanja SILYMARIN COMPLEX in UNIBIOTIC se mi je prebava uredila, kot je nisem imela še nikoli. Uporabljam še COLLAGEN BOOSTER in KORALNI KALCIJ za kosti, ker imam težave s kolenom in občasne težave s kolki. Tudi ta bolečina se mi je že po nekaj tednih začela umirjati in čutim, da imam veliko manj težav.

Zelo sem navdušena nad vašimi izdelki, res so odlični, kar dokazujejo tudi rezultati. Mene ste prepričali. Priporočam vam, da se obrnete na Eko Škrnicl, če se soočate s kakršnimikoli težavami. 

Seveda vsa pohvala Petri in ostalim sodelavcem, ki so zelo strokovni, prijazni in pravilno svetujejo o izbiri dopolnila glede na vrsto težav, s katerimi se sooča posameznik.

Priporočamo
background
39 Mnenja
Unibiotic Saccharomyces Boulardii
30 Kapsul
Na Zalogi

Unibiotic Saccharomyces Boulardii je strokovna mešanica mikrobioloških kultur in
fruktooligosaharidov FS2-60, ki zajemajo oligosaharide in rastlinski inulin. Unibiotic se ponaša s 6,5 milijardami kultur na kapsulo.

Od €22.90
Preberi več
Nives Orešnik - Herbiotic
Gibanje in zdrava prehrana nista dovolj, kadar črevesje ne deluje optimalno. Her Biotic unikatno mešanico mikrobioloških k...
Mirjana Ninič - Vegan Collagen Booster
Po redni uporabi so se že po enem mesecu pokazale spremembe na mojih laseh in nohtih. Lasje mi hitreje rastejo in moji noh...
Maja Tratnik - Kidsbiotic
Veseli me, da nama je bil s partnerjem pred in med potovanjem v Egipt Unibiotic v veliko podporo. Nobenih prebavnih težav,...